– Det er viktig å få opp temperaturen bak. Da blir det litt følelser – ØIF Arendal

– Det er viktig å få opp temperaturen bak. Da blir det litt følelser

Hjemmedebutanten Ivan Eres la ikke igjen følelsene igjen i garderoben før kveldens 30-26 seier hjemme mot Viking Stavanger. – Jeg er nødt til å være på, smiler den joviale kroaten som vartet opp med 41% i redningsprosent.

Ivan Eres viste hele følelsesregisteret i hjemmedebuten i Sparebanken Sør Amfi i kveld.


– Jeg er best når jeg lever meg helt inn i dialogen med forsvaret mitt, smiler kroaten.

Fra Tyskland
Eres ble hentet til ØIF Arendal i sommer fra den tyske storklubben Fuchse Berlin. Etter nyttår var han på utlån til tyske Wilhelmshavener. Nå er det ØIF Arendal og Sparebanken Sør Amfi som gjelder.

– Jeg bare gleder meg til denne hallen fylles opp. Dette var bedre enn jeg hadde sett for meg. Man blir glad av slikt, sier den joviale kroaten til oifarendal.no og skuer over ut sin nye lekegrind.
Dermed blir det høyst sannsynlig mer følelser fra den kanten fremover.
– Det handler om å finne rett tenningsnivå, få opp aggressiviteten sammen med forsvaret. Da fungerer jeg best, forklarer han.

Frederik Børm (t.v), Ivan Eres (bak) og Magnus Søndenå debuterte i Sparebanken Sør Amfi fredag kveld.

Parader
Eres viste gode takter i den første omgangen, før han overlot målet til kollega Kristijan Jurisic etter hvilen. Han innrømmer at han var spent før debuten i Sparebanken Sør Amfi – som var rigget til randen i rødt og sort.
– Vi vinner og kan være fornøyd med noen gode perioder i løpet av matchen. Selv er jeg fornøyd med en del av aksjonene, men burde tatt enda flere baller, sier han videre.

Kristijan Jurisic (t.v) og Ivan Eres sto en omgang hver mot Viking fredag kveld.