Dette er IFK Skøvde – ØIF Arendal

Dette er IFK Skøvde

IFK Skøvde er en tradisjonsrik svensk klubb som har spilt i den svenske toppdivisjonen siden 1990. I kveld er Skøvde vertskap for Magnus Søndenå & ØIF Arendal. Vi viser deg også hvor du kan se ettermiddagens treningskamp!

IFK Skøvde har røtter helt tilbake til 1907, men slo for alvor i gjennom i svensk håndball i 1990 med opprykk til eliteserien. Laget vant Challenge Cup i 2004, og ble nummer fire i den svenske serien sist sesong.

Jack Thurin (151 mål) og Rasmus Wremer (82 mål) er blant de største profilene. Tidligere Haslum-målvakt Håvard Åsheim, tidligere Halden-spiller Kristian Jacobsen Stranden og Fredrik Mossestad (Fyllingen) er de norske innslagene i troppen. Tidligere Halden-spiller Rex Blom og tidligere Elverum-spiller Richard Hanisch var toneangivende for blåtrøyene sist sesong.

Nordmannen Jonas Wille trente klubben i 2018-2020, før han dro til dansk håndball og Mors/Thy. I dag trenes Skøvde av Henrik Signell, assistert av spillende assistenttrener Kristian Svensson.

Laget spiller hjemmekampene i Skøvde Arena med plass til 2400 tilskuere.

Kampen starter klokken 1600 i ettermiddag (lørdag), og du kan se kampen her. Samtlige kamper i turneringen koster 99.- SEK, eller 29,- per kamp.
https://solidsport.com/ifkskovdehk/games