Gjør deg klar for kveldens beste underholdning – ØIF Arendal
Sebastian Barthold. Foto: Aalborg/NTH

Gjør deg klar for kveldens beste underholdning

Skarpnes Invitational-lagene Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg avgjør i kveld hvem som etter sigende får den faste, danske plassen i Champions League. Kampen sendes på norsk tv.

Saken er klar: Vinneren av kveldens kamp mellom Sebastian Bartholds Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg, blir danske mestere. Foto: NTH

Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg møtes i kveld til den tredje, avgjørende finalekampen i det danske mesterskapet. Vinneren av matchen blir danske mestere og billetter til neste sesongs Champions League.

Aalborg imponerte som kjent stort i årets Champions League, som ble avsluttet med tap mot mektige Barcelona søndag kveld. Skal Aalborg vinne den tredje finalekampen, må vår hovedtrener André Jørgensen Hofstøls gamleklubb opp i ringen med boksehansker og finesse for å kunne titulere seg som danske mestere 2020/2021.

Den tittelen viste Bjerringbro-Silkeborg seg lysten på i den andre finalekampen for en uke siden. Dermed blir kveldens tredje og siste finalekamp – en finale. Vinneren tar alt.

Kampen sendes på TV2 Sport fra klokken 20:30 i kveld.