Hvem kommer til Norge som danske mestere? – ØIF Arendal
Stefan Madsen. Foto: Aalborg/FB

Hvem kommer til Norge som danske mestere?

Skarpnes Invitational-lagene Aalborg og Bjerringbro-Silkeborg spiller i kveld det som kan bli en avgjørende finale i det danske mesterskapet. Kampen sendes på norsk tv.

Stefan Madsen og hans Aalborg kan vinne det danske mesterskapet i kveld. Aalborg møter Bjerringbro-Silkeborg i den andre DM-finalen i kveld. Foto: Aalborg/FB

Aalborg Håndbold vant 37-34 i den første DM-finalen. Dermed kan klubben sikre seg tittelen på ny innen helgens Final 4 i Champions League i Køln. I kveld spilles den andre finalen. Vinner Aalborg kveldens match, er de mestere. Hvis Bjerringbro-Silkeborg vinner, blir det en tredje og avgjørende finale neste onsdag.

– Som jeg sa i semifinalen, vil vi gjerne avgjøre det i på to kamper. Det regner jeg med, vi gjør igjen, sier bakspiller Nikolaj Læsø til TV 2 SPORT Danmark.
Kampen sendes på TV2 Sport 2/TV2 Play (tidligere Sumo) klokken 20:00.

Hvis du ikke skulle være fornøyd – eller få nok av, kveldens håndballdessert, spiller det tredje Skarpnes Invitational-laget, tyske SC Magdeburg og Christian O’Sullivan mot Sander Sagosens THW Kiel klokken 20:25. Den kampen ses på Viaplays plattform.
Det finnes med andre ord ingenting som heter kjedelig for håndballelskere!