Her redder Børm & Istres sannsynligvis plassen – ØIF Arendal
Frederik Børm

Her redder Børm & Istres sannsynligvis plassen

Tidligere ØIF-storskytter Martin Lindell og vår kommende forsvarsgeneral Frederik Børm braket samme i går kveld.

Frederik Børm og Istres tok et stort steg mot fornyet plass i den franske toppdivisjonen lørdag. Foto: Istres Provence HB

Børms Istres Provence tok et syvmilssteg på veien mot en ny sesong i den franske toppdivisjonen i går. Det så imidlertid dårlig ut lenge.

Link til gårsdagens match finner du i bunnen av artikkelen.

Børm og Istres Provence kjempet seg til 30-30 mot forhåndsfavoritt Limoges og nevnte Martin Lindell lørdag ettermiddag. Det så imidlertid skikkelig stygt midtveis i første omgang. Da ledet Limoges 11-4. To minutter før slutt så også Limoges sterke ut, men Børms og hans lagkamerater satt inn en ekstraordinær sluttspurt og sikret seg et livsviktig poeng i oppgjøret.

Ivry, som er laget som ligger nærmest til å karre seg over nedrykksstreken har 16 poeng med to kamper igjen å spille. Istres har med gårsdagens poeng 20 og to kamper igjen. Det betyr at mye skal til for at Istres ikke blir å finne i den franske toppdivisjonen også neste sesong.
Da blir ikke Børm forsvarsgeneral. Han kommer til Arendal etter håndballens fellesferie og skal etter planen møte sine nye lagkamerater i ØIF Arendal 22. juli.

Her kan du se gårsdagens kamp mellom Limoges og Istres: