Sandefjord eller Follo? Nøtterøy eller Viking? – ØIF Arendal

Sandefjord eller Follo? Nøtterøy eller Viking?

I kveld blir det klart hvilke av de fire lagene som blir å finne blant de store gutta neste sesong.

Her sliter Haldens August Storbugt (t.h) med å stoppe vår egen Kristian Rammel i høst. Halden stoppet imidlertid Falk Horten i kvalifiseringsspillet til Rema 1000-ligaen. Haldenserne blir dermed å se på toppnivå også neste sesong.

Lørdag gjorde Halden kort prosess med 1.divisjonslaget Falk. Jan Thomas Lauritsens menn vant 37-29 i den andre av potensielt tre kamper. Halden vant også den første kvalifiseringskampen og er dermed sikret videre spill i Rema 1000 ligaen neste sesong. Spørsmålet er hvilke to andre lag som slår følge med laget fra grensebyen.

I kveld spiller Hisøy-gutten Magnus Langelands Sandefjord og Follo den tredje, avgjørende matchen i kvalifiseringen til eliteserien. Vinneren av kveldens oppgjør er sikret eliteseriespill neste sesong. 1.divisjonslaget Follo vant det første oppgjøret for en uke siden 32-29, mens Sandefjord slo kraftig tilbake med 36-24 i helgen. Kveldens vinner sikrer seg billettene til eliteserien kommende sesong.

Sist søndag tok 1.divisjonslaget Nøtterøy i mot Viking Stavanger i den andre av to kvalifiseringsoppgjør, og vant 31-25. Viking vant den første 24-23. I likhet med Sandefjord-Follo blir også denne kampen altavgjørende for de to lagene. Kveldens vinner blir å se i Rema 1000 ligaen neste sesong.

Kveldens kamper kan streames på direktesport.no fra 18:00.