NY TRENERLØSNING: – Et forventet og solid valg – ØIF Arendal

NY TRENERLØSNING: – Et forventet og solid valg

Tidligere i dag ble det klart at André Jørgensen Hofstøl blir ny hovedtrener, og at Luka Panza fortsetter som trener. Et forventet og solid valg, mener en av klubbens største profiler, Laurits Rannekleiv.

Laurits Rannekleiv er godt fornøyd med klubbens nye trenerløsning. Her rister han Mario Matic (nr. 4) full av glede, etter at sistnevnte serverte førstnevnte med et innspill kun Mario kan. Lars Jakobsen deltar også i feiringen. Bildet er fra hjemmekampen mot Fjellhammer i fjor høst.

-For oss i spillergruppa var ikke dette overraskende, heller en bekreftelse på at den reisen som startet i januar fortsetter videre. André, Luka og oss spillere har allerede lagt ned et godt stykke arbeid siden nyttår. Det blir godt å jobbe videre med dette. Vi har forstått at dette har ligget i kortene en stund. Jeg snakker ikke bare for meg selv, når jeg sier at en permanent løsning gir ro. Det sier seg selv. Nå kan vi se fremover, sier Rannekleiv til oifarendal.no.

Samarbeidet
Han trekker frem samarbeidet mellom Jørgensen Hofstøl og Panza, samt det utvidede trenerteamet med Hans Olav Uldal, Åsmund Strat og Olympiatoppens inntog i klubben – som en nøkkel til videre fremgang. Han mener dynamikken og relasjonene i trenerteamet vil styrke arbeidet på parketten.
-André og Luka har vist i to omganger at de har funnet tonen og utfyller hverandre godt. Det samarbeidet blir viktig og riktig. Selv om de overtok roret ved nyttår, må spillerne på ny legge seg i selen for å bevise sin plass i troppen. Trenerskifter skaper alltid en ny form for konkurranse og dynamikk. Det er ingen som har lyst å sitte igjen i garderoben når det blåses i gang, sier Laurits Rannekleiv.

Solide doser
Vår strekgigant legger ikke skjul på at det er krevende å se en ende på pandemien – og konsekvensene dette allerede har fått og fortsatt vil ha en stund fremover for spillerne. Mens Laurits venter på at troppen igjen skal ha fellestreninger, melder om publikumsyndlingen om solide doser med fysisk trening rundt om.
– For å lykkes er det bare én ting som skal stå i hver enkelt spillers panne: Du skal bli litt bedre hver eneste dag. Det er dette som motiverer oss, og med en solid trenerløsning på plass kan vi stake ut en kurs om hvordan vi skal gjenerobre håndballtronen i dette landet. Jeg kan ikke vente med å komme i gang, men jeg tror vi må belage oss på å vente med kamper først fra ettersommeren eller høsten av, tror og avslutter vår strekgigant Laurits Rannekleiv.