I dag skulle Sparebanken Sør Amfi ha vært fylt til randen – ØIF Arendal

I dag skulle Sparebanken Sør Amfi ha vært fylt til randen

I dag skulle både én og to gamle kjenninger gjestet oss i Sparebanken Sør Amfi, men slik blir det som kjent ikke. Derfor har vi funnet frem en aldri så liten erstatning for alle som elsker håndball.

Laurits skal kose seg med en reprise av Runar – ØIF Arendal i kveld klokken 18. Han satt inn syv mål i borteoppgjøret mot hvittrøyene i høst.

De to kjenningene, som etter planen skulle ha bidratt til en folkefest i Sparebanken Sør Amfi, er vår tidligere trener Leif Gautestad, publikumsfavoritt Kenny Ekman og deres Runar Sandefjord.

I høstens borteoppgjør hadde Runar lenge et delvis grep om kampen, men våre menn snudde kampen på sedvanlig vis og vant til slutt komfortabelt 34-30 i Runarhallen. Laurits Rannekleiv ble vår mestscorende i bortekampen med syv mål, tett fulgt av Lars Jacobsen med seks mål.

Her er kveldens kompensasjonsmatch – nettopp høstens 34-30-seier! Fra arkivet til handball.tv kan du se seriekampen fra i høst:

Kamp » : : HåndballTV (handballtv.com)

Kos deg, men husk at du ikke må se kampen før klokken 18. Selv om verden står på halv tolv om dagen, er noen ting likevel hellig: søndag klokka atten.