En av verdens sterkeste merkevarer forlenger med ØIF Arendal! – ØIF Arendal

En av verdens sterkeste merkevarer forlenger med ØIF Arendal!

Pandemien har satt en effektiv stopp for ØIF Arendals muligheter til å selge Coca-Cola i Sparebanken Sør Amfis kafé og i kioskene på kamper og arrangementer. Det har ikke hindret Åsmund Åmli og Asle Gran i Coca-Cola European Partners Norge AS å forlenge med klubben!

ØIF Arendal og Coca-Cola European Partners Norge AS har hatt et lengre samarbeid og midt under pandemien var samarbeidet i ferd med å gå ut. Og det mens forhandlingssituasjon til klubben var som svakest. Klubben drifter café i Sparebanken Sør Amfi, normalt. Og normalt er den oppe hver eneste dag, i uken hvor skoleelever på Sam Eyde Videregående skole utgjør hoveddelen av kundegruppen og i helger hvor arrangementer i hallen utgjør de fleste kunder.

Sånn har det ikke vært siden mars 2020 da Norge ble stengt ned og ØIF Arendal ikke lengre har fått lov å ha åpent café. Det var ikke rart at det var enkelte spente sjeler i klubben, da avtalen skulle reforhandles.

Men tror du at gode samarbeidspartnere forlater hverandre i tøffe tider?

Asle Gran

– Det kommer et liv etter pandemien. Og vi er svært fornøyd med det samarbeidet vi har hatt med ØIF Arendal før covid-19 og alle nedstengninger. Klubben har økt sin omsetning av våre produkter formidabelt mens vi har samarbeidet. Sånn tror vi det blir om ikke så lenge også, skryter Åsmund Åmli og Asle Gran.

Og det er to ordentlige profiler som Coca-Cola European Partners Norge AS har satt til å forhandle sine avtaler med ØIF Arendal.

De fleste kjenner helt sikkert Åsmund Åmli fra hans musikk-karriere og Åsmund Åmli band. Et countryband fra Setesdal. Gruppa har gitt ut flere albumer og toppet en stund Norsktoppen med låten «Stomp og Vatn». Åsmund har også spilt i Sparebanken Sør Amfi når ØIF Arendal inviterte til oktoberfest i forbindelse med en av klubbens oktober-kamper.

Åsmund Åmli

Asle Gran er jo på ingen måte en ukjent profil hverken i håndball-Norge eller i ØIF Arendal. Han har vunnet serie og cup både med Viking og ØIF Arendal. Som spiller i Viking og som trener i ØIF Arendal.

Nå blir det mange flere sesonger med godt og styrket samarbeid!