Tidenes håndballarrangement: E-cup, oktoberfest, Åsmund Åmli, Lothepus og Johnny Sandåker! – ØIF Arendal

Tidenes håndballarrangement: E-cup, oktoberfest, Åsmund Åmli, Lothepus og Johnny Sandåker!

Sett av datoen 12. oktober med det samme. Da har ØIF Arendal og arrangementsjef, Per Carsten Michelsen, invitert til tidenes håndballfest i Sparebanken Sør Amfi. - Dette er et helt nytt og unikt konsept. Vi har aldri før invitert til noe lignende. Nå håper vi å sette alle type rekorder i forbindelse med sesongens første E-cup kamp, forklarer Per Carsten.

ØIF Arendal inviterte til oktoberfest i forbindelse med fjorårets kamp mot Halden. Det ble fullt hus og stemningsrekord. Nå skal suksessen utvides og gjentas i følge klubbens arrangementsjef Per Carsten Michelsen.

– Du får ikke mindre enn en Europacup-kamp. Fantastisk underholdning i Lothepus, Åsmund Åmli og vår egen Johnny Sandåker. Det blir mat som seg hør og bør og det blir drikke.

Det blir med andre ord en «raider» bedre enn ØIF Arendal noen gang har tort å satse på. Nå håper han publikum lar seg friste til en fredagskveld utenom det vanlige.

– Vi kjører hele festen inne i Sparebanken Sør Amfi. Det kommer til å bli superflott. Men vi har «bare» 600 billetter. Og sponsorene får sitt, så det gjelder å være tidlig ute med å bestille. Billetter ligger ute for salg fra idag. I første omgang ligger det 200 billetter for salg.

Link til billettsalg

Per Carsten får fantastisk hjelp av mange dyktige dugnadsmedarbeidere. Og Reidar Christensen er prosjektansvarlig.

– Alle som kjenner Reidar vet at da er arrangementet en sikker suksess, skryter Per Carsten. Godt fornøyd med at de frivillige er med på å gjøre arrangementene unike.

Arrangementsjefen har også gode nyheter til dem som har løst sesongkort.

– Alle som har sesongkort og som kjøper billett til kamp og oktoberfestival vil få en ekstra drikke når man ankommer festen. Normalt er det 2 drikke i billetten, men sesongkortinnehavere vil få 3 drikke.

ØIF Arendal er ikke klubben som overlater ting til tilfeldigheter. Selv når festivalen går mot slutten har Per Carsten tenkt kundeservice.

– Fra kl. 23.oo og frem til vi har fått alle av gårde vil vi kjøre minibusser fra døren i Sparebanken Sør Amfi og til nachspiel hos Sigmund Rose i Pollen. Om det så styrtregner skal vi få folk tørrskodde fra fest til nachspiel.

Oktoberfesten starter umiddelbart etter håndballkampen og varer til midnatt da bussene kjører til nachspiel i byen.

Datoen er altså 12. oktober og billettsalget starter i dag!

Link til billettsalg