Laurits forteller hva som blir viktig mot Elverum! – ØIF Arendal

Laurits forteller hva som blir viktig mot Elverum!

Talen er klar for ØIF Arendals linjespiller, Laurits Mo Rannekleiv før dagens kamp. Julen blir hyggeligere med en seier i Terningen Arena i dag!

Gutta ankom Elverum sent i går kveld og har nå gjennomført en sen formiddagsøkt før det smeller i Terningen Arena. Etter treningen fikk vi snakke litt med storskytteren fra Haslumkampen, Laurits som forteller at vi skal ut å slåss mot Elverum i dag.

Det er årets største og viktigste kamp, hva tenker du om denne kampen?

– Det blir hardt, Elverum er jo soleklare favoritter. Vi føles oss klare og skal gi deg kamp!

Laurits sa like etter Haslum kampen at Elverum hadde en liten fordel ettersom at de fikk lengre hvile enn hva våre gutter gjorde. Når vi spør Laurits i dag så er han til delvis enig hans egne ord.

– Ja, det er jo alltid viktig å få hvilt litt men vi har hvilt godt og og har slappet av på hotellet litt og det hjelper mye, sier Laurits mens han henviser til at gutta sjekket inn på hotellet like utenfor Terningen Arena i går kveld.

Se intervjuet med Laurits før kampen her

Når vi videre spør Laurits hvordan de har forberedt seg til kampen i dag så kan det nok tenkes at han ikke vil avsløre for mye før oppgjøret mot Elverum, men allikevel sier han at det har vært mye fokus på taktikk og spesifikke ting som kan gi våre gutter en fordel i dagens kamp.

– Det viktigste i dag blir nok å stole på oss selv og konseptet. Vi kan ikke bryte ut og finne på nye ting for da går det galt.

Hvor mye vil en seier bety mot Elverum?

– Det betyr mye, det vil bli litt hyggeligere på juleaften da! Vi får satse på to poeng, avslutter linjespilleren.

Laurits Mo Rannekleiv like etter dagens trening. Nå er han klar for å ta 2 poeng mot Elverum!

LES OGSÅ: Elverum-ØIF Arendal et gulloppgjør! » ØIF Arendal (oifarendal.no)