Supporterbloggen – Toppoppgjøret i de indre skoger! – ØIF Arendal
Ingrid supporterblogg

Supporterbloggen – Toppoppgjøret i de indre skoger!

Siste kamp før juleferie og pause. Laget har vært på plass i de indre skoger siden mandag kveld, nærmere sagt Elverum.

2020 har vært ett veldig spesielt år på mange måter, Covid-19 har satt stopper for mye, også våre turer til Elverum. Supporterturen i mars endte i det vi passerte Sandefjord og vi fikk beskjed om at kampen skulle spilles for tomme tribuner. Denne gangen er det tillat med 200 tilskuere, dessverre får ikke Svermen tilgang på noen av disse. Da er det bare å ta turen til Hege og ny kamp i stua på Holt.

Det er alltid mye følelser når vi skal møte Elverum. Grunnet en viss uttalelse i en time-out i vårt førstemøte med Elverum i det som den gang het Postenligaen ble det fort vår erkerival. Det har vært oppturer og nedturer, det har vært krig både på banen og tribunen, det er de siste sesongenes 2 beste lag med de 2 største supporterklubbene som trofast reiser rundt med sine lag. Det er den værste kampen å tape og den beste kampen å vinne. Selvsagt husker jeg best de kampene det gikk vår vei, som første seieren i Nedeneshallen sesongen 10/11, sluttspillkampen våren 2013 hvor Leif Gautestad overrasket hele Terningen Arena med hockey-rekker og vi tok seieren med hjem, semifinalen i NM 2014, uavgjort i seriefinalen i mars 2019 er vel de som huskes best for min del.

De siste årene har det vært tette oppgjør, i seriesammenheng må jeg presisere. Ingen seier kan deles ut i forkant, det skal spilles 2×30 minutter. Enkelte oppe i de indre skoger vil nok allerede nå dele ut seriegullet til Elverum! Det gjorde de også vinteren 2019 etter ett par dårlige kamper av ØIF. Da var det ubeskrivelig å være vitne til en thriller som endte uavgjort i Terningen Arena 17.mars og vi kunne starte gull-feiringen!

Men nå må vi over på kveldens oppgjør, det kommer til å bli knalltøft, og det nytter ikke å komme 10 minutter for sent til denne kampen. Med landslagspillere på alle posisjoner har Elverum favorittstempelet. De har 1 tap på 13 kamper. Jeg håper ØIF Arendal kriger for start, kjemper som løver i forsvar, er tålmodige og spiller seg til gode sjanser i angrep. Den minste feil blir knallhardt straffet, gutta må være 100% tilstede, skjerpet, tent og villig til å blø for drakta, da kan det fort bli poeng!

Elgen som så stolt står utenfor Elgstua fortjener tilslutt en stor unnskyldning. Heller ikke denne gangen kommer Svermen og kler den i favorittfargene rødt og svart. Vi lover at vi kommer så fort verden blir normal og vi kan reise på supportertur igjen!

Med det sier jeg takk for en fin håndball-høst med fantastiske mennesker og gode minner til tross for den situasjonen vi alle er i. God jul og godt nyttår! GOD KAMP!