Dette var de beste mot Haslum!

Laurits Mo Rannekleiv fantastiske frikastmål var kampens store beholdning da ØIF Arendal sikret ett poeng etter uavgjort mot Haslum. 27-27 endte oppgjøret. To ganger var ØIF Arendal oppe uavgjort i kampen som ble spilt i Nadderud arena. Begge ganger var det Laurits som sørget for scoring. ØIF lå under gjennom hele kampen og første gang de var ajour var da Laurits satte inn utligningen 24-24.

Laurits belønnes med 5 poeng på børsen. Han smilte fra øre til øre etter den fantastiske utligningen på direkte frikast, men var også klar etter kampen: – Vi ranet til oss et poeng, sa han da poenget var i boks.

3 poeng går til Eirik Heia Pedersen. Eirik gjorde en solid jobb i forsvar og hadde også en rekke assister.

Olaf Richter Hoffstad scoret 4 mål og får to poeng på børsen, mens ØIFs toppscorer med 5 mål, Lars Jakobsen, får ett poeng.

Andre Bergsholm Kristensen kom inn på straffekast på stillingen 24-23 til Haslum og vartet opp med en dobbeltredning som også bidro til å snu kampen. Han spilte imidlertid for lite til å bli vurdert med poeng.

Det gis altså alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp til å delta i juryen