Best på spillerbørsen mot Haslum! – ØIF Arendal

Best på spillerbørsen mot Haslum!

Dette var de beste mot Haslum!

Laurits Mo Rannekleiv fantastiske frikastmål var kampens store beholdning da ØIF Arendal sikret ett poeng etter uavgjort mot Haslum. 27-27 endte oppgjøret. To ganger var ØIF Arendal oppe uavgjort i kampen som ble spilt i Nadderud arena. Begge ganger var det Laurits som sørget for scoring. ØIF lå under gjennom hele kampen og første gang de var ajour var da Laurits satte inn utligningen 24-24.

Laurits belønnes med 5 poeng på børsen. Han smilte fra øre til øre etter den fantastiske utligningen på direkte frikast, men var også klar etter kampen: – Vi ranet til oss et poeng, sa han da poenget var i boks.

3 poeng går til Eirik Heia Pedersen. Eirik gjorde en solid jobb i forsvar og hadde også en rekke assister.

Olaf Richter Hoffstad scoret 4 mål og får to poeng på børsen, mens ØIFs toppscorer med 5 mål, Lars Jakobsen, får ett poeng.

Andre Bergsholm Kristensen kom inn på straffekast på stillingen 24-23 til Haslum og vartet opp med en dobbeltredning som også bidro til å snu kampen. Han spilte imidlertid for lite til å bli vurdert med poeng.

Det gis altså alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp til å delta i juryen