Ender vi året på tabelltopp? – ØIF Arendal

Ender vi året på tabelltopp?

ØIF Arendal drar i dag oppover til innlandet for å møte Elverum, og det til en kamp som kan bli avgjørende i kampen om gullet.

Det er tett mellom kampene nå, for våre gutter har så og si bare kommet innenfor døren før de har måtte snu. For i dag setter gutta nemlig kursen for Elverum, en dag før avkast.

For planen er å få en så rolig og energifylt oppladning til kampen som mulig. For til å begynne dagen med har ØIF Arendal hatt en rolig økt hvor små justeringer inn mot morgendagens kamp har blitt gjort. Så tar gutta det rolig utover ettermiddagen før avreisen. For nøyaktig klokken 15:30 så settes kursen oppover landet og alvoret er i gang.

Når ØIF Arendal ankommer hotellet senere i kveld så er det i likhet med tidligere, hvile som står på planen. For hvile er en viktig faktor før morgendagens oppgjør, i hvert fall når en tenker på at det er kun 1-2 dager siden gutta ga alt for poeng i Nadderud Arena (en arena hvor Elverum tapte stort).

Elverum har på sin side fått litt lengre hvile denne gangen. For de fikk lov (i enighet med alle klubbene) til å flytte noen kamper i serien slik at Champions League spillet skulle gå best mulig. Kanskje det også hjalp klubben som spiller i Terningen Arena, for som vi alle vet så vant Elverum hjemmekampen sin mot det hviterussiske storlaget, HC Meshkov Brest. Den kampen ble spilt torsdag 17. desember, og det er sist gang Elverum var i ilden. Det betyr at morgendagens motstander har fått en del mer hvile tid enn hva våre gutter har, så kan det diskuteres om det er en fordel eller ikke.

BAKGRUNN: ØIF Arendal flytter to kamper for å hjelpe Elverum » ØIF Arendal (oifarendal.no)

I hvert fall så sa ØIF Arendal helten fra lørdagen, Laurits Mo Rannekleiv at hvilen kan ha betydning, men han sa også at han var sikker på at ØIF Arendal kunne ta med seg den gode energien og overraske når vi gjester Terningen Arena i morgen.

LES OGSÅ: Laurits Rannekleiv om den avgjørende scoringen: – Ville ikke treffe noen i ansiktet, så da ble det krysset istedet! » ØIF Arendal (oifarendal.no)

Akkurat det er det nok mange som er enig med han i, for selv om det så mørkt ut tidvis mot Haslum så nektet våre gutter å gi opp. Det er stor idrett og tegn på en sterk mentalitet i gruppen. Den gode energien kan gi en opptur, en opptur som kan være det som skal til for å bikke det i rødt og sort favør…

Skjermdump fra TV sendingen: Slik så det ut like etter at Laurits satt det direkte frikastet på Haslum lørdag. Se videoen i artikkel vedlegge under.

SE OGSÅ: Er målet til Laurits en kandidat til årets mål? » ØIF Arendal (oifarendal.no)

Kampen Elverum-ØIF Arendal sendes på TV2sport2 og TV2sumo tirsdag fra kl. 20:35