Visekapteinen håper på en ny NM-finale! – ØIF Arendal

Visekapteinen håper på en ny NM-finale!

Han var med sist gang ØIF Arendal vant Norgesmesterskapet, nå håper ØIF Arendal visekapteinen på å gjøre det igjen. Men den arendalistiske kroaten advarer om at oppgjøret mot Nærbø vil bli en av sesongens tøffeste kamper og er klar på at det gjelder å gi alt for å nå en ny NM Finale.

Vi satt oss ned sammen med Josip Vidovic for å snakke om den kommende NM-semifinalen. I tillegg var vi innom mye annet som Ibsen, hans største håndballminne, tidligere NM kamper (og da naturligvis også NM-finalen mot Bodø) og et drøs med andre ting.

Nå letter vi litt på sløret får onsdagens intervju av Josip Vidovic «kommer på TV» og forteller om hva tanker kroaten gjør seg rundt den kommende NM-Semifinalen.

Nå er vi et hinder fra å nå finalen, Josip. Hva tanker gjør du deg rundt det?

– Ja, vi har en semifinale igjen. Nå tenker vi kun på å vinne den kampen! Det blir en utrolig tøff kamp. Det er ikke lett å spille mot Nærbø der borte (på Jæren) men vi må tørre å gå inn å være litt offensive. Vi har lyst å vinne den og det trenger ikke å være pent!

Men vi er vel favoritter nå, Josip – hva tanker gjør du deg rundt det?

– Nei, men jeg føler ikke at vi skal tenke på hvem som er favoritt. Vi må heller prøve å fokusere på at det er som en vanlig kamp, selv om vi som sagt også skal være litt offensive. Vi er nødt til å prestere bra. Vi er i en god stigende form nå og må spille på det!

han fortsetter…

Mange sliter hjemme mot Nærbø. De er et ungt lag som kan prestere veldig bra når de er på toppnivå. Men vi er et godt lag vi også, og når vi spiller bra så kan vi slå alle i serien.

Hva tanker gjør du deg om Covid-19 skal lage problemer for en potensielle finale?

Nå må vi ta Nærbø først før vi snakker om en finale. Men det er klart at det blir kjedelig dersom det ikke blir folk på tribunene.

Fra hjemme kampen mot Nærbø. Da vant ØIF Arendal. Josip spilte ikke ettersom han var skadet.

Du har spilt NM-finale før. Den gang mot Bodø, og vi husker jo alle hvordan den gikk. Hvor viktig er det å kunne få gjenoppleve noe slikt?

– Jeg husker at Andre Marius Jørgensen Hofstøl setter en straffe, også husker jeg at vi vant og alle bare hoppet på hverandre foran 2500 arendalitter i spektrum.

Svarer han mens vi spør han om det er den historien han forteller til gutta før NM-semifinalen. Han smiler og svarer at han kanskje må ta den i år før han blir litt mer alvorlig og svarer på det tidligere spørsmålet.

– Det er viktig å vinne kampen mot Nærbø nå fordi vi har slitt nå de siste årene med å nå helt opp. Vi har ambisjoner om titler og troféer, og nå er vi veldig klar for å gå hele veien.

Straffen til Andrè som Josip husker. Legg merke til fjellet av ØIF Arendal supportere i bakgrunnen og ikke minst Bodø spilleren, nå Elverum trener Børge Lund.

Han avslutter med at gutta nå spiller for å vinne, men påpeker nok engang at kampen i Nye Loen hallen blir vanskelig.

Se hele intervjuet med Josip Vidovic direkte på vår facebook kanal Kl. 18:00 på Onsdag. Vi minner også om NM-semifinalen på TV2sport2/Tv2Sumo kl. 18:30 på Torsdag.