Grovt overtråkk på trening, håper på å rekke finalekampen mot Nærbø! – ØIF Arendal

Grovt overtråkk på trening, håper på å rekke finalekampen mot Nærbø!

Richard Lindström har fått vist seg godt frem både på trening og i kamp etter skaden han pådro seg i fjor. Men på ukens første trening så oppsto det en situasjon som igjen skapte frykten for et lengre skadeavbrekk for den høyreiste svensken.

Richard Lindström har vært god den siste tiden og har selv uttalt at han endelig begynner å kjenne litt på formen igjen etter mareritt skaden fra sist sesong.

For i desember 2019 begynte Richard å kjenne store smerter i ryggen, noe som skulle vise seg å sette han utav spill i lang tid.

Nå derimot er han tilbake og gjorde en svært god figur i ukens første trening, med herlig spill og flotte mål. ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic var tydelig fornøyd med svensken midtveis i treningsøkten.

Så skjer det som ikke skal skje, for bare med noen få minutter igjen av fellestreningen til gutta, så tråkker Richard over. En skikkelig stygg overtråkk som på godt norsk gjør jævlig vondt.

Jeg skulle stoppe i full fart i motangrep, og det gjorde skikkelig vondt der og da.

Selv om en slik skade kan gå fort over så kunne han ikke annet enn å på nytt begynne tenke tanken om et nytt skadeavbrekk.

– Ja, jeg husker at jeg tenkte at det er så typisk. Akkurat nå som jeg hadde begynt å kjenne på at spillet satt igjen…

Selv om tankene om et nytt skadeavbrekk kom flytende så kunne ikke svensken gjøre noe annet enn å smile mens han ristet på hodet.

– Men jeg tenkte også, hva skal en gjøre liksom. Det er jo sånn håndballen er.

Heldigvis var ikke medisinsk hjelp langt unna og svensken fikk fort is på foten.

Dagene etter var det krykker som gjaldt og jevnlig utprøving om han kunne belaste foten. Da fant Richard ut at han gradvis kunne belaste foten utover dagen.

Nå er det bedre når jeg har fått bevegd litt og fått blod sirkulasjonen i gang igjen. Nå håper jeg at jeg kan rekke NM-semifinalen mot Nærbø.

Richard kan også glede seg over andre ting enn at skaden bare ble kortvarig, for hans kjæreste har i løpet av den siste tiden sittet i karantene (kommet fra Sverige), noe som har gjort at paret ikke har hatt mulighet til å møtes. Det kan de nå.

– Ja, no er hun fri, smiler Richard.