All regional kampaktivitet settes på vent! – ØIF Arendal

All regional kampaktivitet settes på vent!

Norges Håndballforbund har vedtatt å fryse all regional kampaktivitet til og med 10. november.

NHF melder på sine sider at all regional kampaktivitet fryses. Beslutningen er tatt av Norges Håndballforbunds nasjonale ledergruppe, som består av NHFs generalsekretær og de seks regionenes daglige ledere.

generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud forteller at beslutningen et tatt på grunnlag av den økende smittetrenden.

– Koronasituasjonen er alvorlig. Det understrekes av nasjonale og lokale myndigheters seneste innstramminger. Både sentralt og ute i regionene får vi masse spørsmål fra klubber som lurer på hva som skjer og hva de skal forholde seg til. Vi mener derfor det er viktig at det fattes én samlet beslutning som våre lag og medlemmer kan forholde seg til, selv om smittesituasjonen er ulik fra kommune til kommune.

Han understreker at alle lag fortsatt står fritt til å gjennomføre treninger, etter de gjeldende protokoller, så lenge hall er tilgjengelig og kommunale myndigheter tillater treningsvirksomhet. Men den regionale kampaktiviteten settes altså på vent de neste dagene.

I samråd med Norges Idrettsforbund er det avklart at oppgjørene i topphåndballen (REMA 1000-ligaen og 1. divisjon) fortsatt kan gjennomføres, så lenge lokale restriksjoner ikke er til hinder for dette.

Les mer på handball.no her.