(Utlands) Mikkel Hansen er ute etter hevn, oppreising og å revansjere flausen fra tidligere i år! – ØIF Arendal
Mikkel Hansen
Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix

(Utlands) Mikkel Hansen er ute etter hevn, oppreising og å revansjere flausen fra tidligere i år!

Kanskje verdens beste håndball spiller, Mikkel Hansen er offensive før EM Kvalifikasjonen. Han er ute etter hevn, oppreising og revansje for Danmark som håndball nasjon etter flausen i Sverige tidligere i år.

Mikkel Hansen går offensivt til verks før EM kvalifikasjonen starter. Han sier i et intervju med danske TV2 at «vi skal vise verden at vi er bedre enn det» og peker til til EM flausen i Sverige tidligere i år hvor danskene røyk ut før EM sluttspillet.

Målet for danskene er å bevise at de har et høyere nivå inne enn en 3. plass i pulje E mot henholdsvis svakere motstand, og har lovet at allerede i kampen mot Sveits (som skal spilles på ny dato) og Finland at nivået skal være høyere.

– Vi må vise at vi er betydelig bedre og understrekke at vi har et høyere nivå inne enn det vi viste i Sverige, sier PSG stjernen til Dansk tv2 før han følger opp med...

– Dette er en stor motivasjonsfaktor i seg selv. Vi må vise hele håndballverdenen at vi er bedre enn det vi var.

Mikkel Hansen
Foto: Liselotte Sabroe / Ritzau Scanpix
Lånt fra www.sport.tv2.dk

Den danske landslagssjefen Nikolaj Jacobsen forteller at han tror hele prosessen fremover blir utfordrende for danskene. Og viser til at det er først nå danskene, med likhet med landslaget her hjemme, har fått muligheten å samles. Det har gjort evalueringen av EM tapet vanskelig og kan påvirke troppens utvikling. Men vil ikke bruke det som noe unnskyldning ettersom at alle landslag har vært i samme situasjon.

Han sier at det må jobbes med mye fremover og at danskene som er regjerende VM mestere nå ser til VM i Egypt. Men før den tid så står de to viktige EM kvalifikasjonskampene på toppen av agendaen.