ØIF Arendal arrangerer målvaktsakademi! – ØIF Arendal

ØIF Arendal arrangerer målvaktsakademi!

Er du en ung målvakt som er sulten på å lære mer håndball? Eller kanskje du vet om en svært god og ambisiøs keeper som ønsker å nå lengst mulig. Da er dette en unik mulighet!

ØIF Arendal skal i løpet av sesongen arrangere målvakt kurs for flotte unge keepere. Man trenger ikke å være en ung verdensmester eller en som drømmer om å bli utelandsproff for å bli med (dog man er også velkommen dersom en drømmer om dette). Dette er et tilbud for alle gutter og jenter.

Oppbygging:

Det blir noen fellessamlinger hvor vi har fokus på fysikk, teknikk og taktikk. I tillegg blir det 2 økter med eget lag i samråd med trener. Da reiser ØIF Arendals målvakt trener, Åsmund Vaaje Strat, rundt og har målvaktstrening med målvaktene. I tillegg vil målvaktene få oppfølging via samtaler, målsettinger, analyse.  

Ideen og målsettingen for akademiet:

Ideen og målsettingen er å utvikle målvakter og lære de å ta ansvar for egen utvikling, da en del trenere synes det er vanskelig å trene målvakter på en god måte. Samtidig ønsker vi å hjelpe yngre målvakter i regionen til å trene riktig i en tidligere fase.

Under akademiet vil målvaktene få en forståelse av hva som skal til for å bli en bedre målvakt, hvilke øvelser man kan bruke og hvorfor disse brukes. Hovedfokus vil være fysikk, teknikk og taktikk, men mental trening vil også bli tatt opp. Via målsettinger og oppfølging via treningsprogram vil målvakten utvikle sine ferdigheter og bli mer bevisst på egen utvikling. 

Smittevern:

Målvaktene som deltar på akademiet vil bli delt inn i små grupper tilpasset nivå og alder. Dette vil også sørge for at en har god kontroll på smittevern.

Lokasjon:

Felles øktene vil i hovedsak være i Sør Amfi. ØIF Arendal målvakts trener, Åsmund Vaaje Strat er hovedinstruktør og ansvarlig, men det vil bli innslag av både spillere og trenere på felles samlingene. 

Tidsperiode:

Er ikke satt. Det vil komme fortløpende når en har større oversikt over interesse og hvor mange påmeldte det blir. Dette er av årsak til Covid-19 og smittevern.

Pris:

Prisen for målvakts akademiet er 7500kr. Det vil bli delt på to omganger (Vår/høst, høst/vår)

Så er du en målvakt som drømmer om å bli enda bedre? eller kjenner du kanskje noen som kunne vært interessert? Del gjerne ordet om kurset slik at vi kanskje kan få flere store lokale målvakts profiler i fremtiden!

For mer informasjon & påmelding så kan du sende mail til: asmund.strat@gmail.com