Han kunne få sin 200 kamp, – score sitt 600 mål, – motta sitt 50 gulekort, – 60ende 2 minutters, samtidig. Slik gikk det! – ØIF Arendal

Han hadde muligheten til å sette en kryss i mange bokser før dagens kamp. Det valgte også Josip Vidovic å gjøre når Kolstad var på besøk. For ikke bare fikk han sin 200 kamp, men scoret også sitt 600 mål i tillegg til å få sitt 50 gulekort!

Det er jo rein og kjær galskap at alle disse «runde tallene» kunne komme samtidig i samme kamp. Men det gjorde det altså og Josip valgte å innfri og sette kryss i samtlige bokser.

For Kroaten har nok tenkt på denne kampen lenge. For i de siste kampene har Josip vært ute med skade som han pådro seg sist vi møtte Kolstad, og kom først tilbake i hjemmekampen mot Fjellhammer. Der fikk han prøve seg i noen få minutter, men noe som var nok til at han kunne si at han har spilt 199 kamper for ØIF Arendal.

Så når kan løp ut på banen i dagens oppgjør mot Kolstad, så var han fult klar over hva som «sto på spill».

Før kampen så sa han til oss at det ikke var noe han tenkte så mye på, men at det selvsagt var artig å kunne være en så sentral person i ØIF Arendal sammenheng.

Dette var de «rundene tallene» ØIF Arendal stjernen kunne nå før dagens kamp. Han «innfridde» på 3/4.

• Stiller han opp blant de uttatte blir det Josips kamp nr. 200!
  • Scorer han to mål, har han scoret 600 ganger for ØIF Arendal!
  • Får han gult kort, blir det hans julekort nr. 50!
  • Får han en 2-minutter, blir det hans 60. utvisningsperiode!

«Dessverre» fikk han ikke noen 2 minutters, men 3/4 er også bra, og noe han selv var fornøyd med. For nå etter kampen letter han litt mer på sløret og forteller om hvordan det var på få sin 200 kamp for klubben.

– Det ble jo en skikkelig jubileums kamp for min del og veldig greit å ta det alt på en gang!

Før han legger til…

– Det var også utrolig deilig at laget leverte en solid kamp fra start til slutt!

Hva blir det store målet ditt nå – 300 kamper og topp 3 listen på antall kamper for ØIF Arendal?

Josip Vidovic smiler godt når han får spørsmålet, før han svarer ydmykt…

– Hehe, neida. Målet videre er å vinne kamper og forhåpentligvis flere titler. Så får vi se hvor mange scoringer og kamper det blir til slutt.

Du kronet jo dagens 599 og 600 scoring med noen flotte underarms perler fra 8-9meter. Det var jo litt av en måte å gjøre det på. Var det bevisst eller?

– Hehe vi skal ikke kalle den for en perle, det ble noen helt OK scoringer, intet mer enn det, ler han.

Vi gratulerer Josip Vidovic og håper på minst 200 nye kamper for klubben!