Spillerbørsen mot Kolstad – ØIF Arendal

Spillerbørsen mot Kolstad

Han var kampens gigant, og scoret 9 mål – tre av dem på straffekast. Sondre Paulsen var banens beste da ØIF Arendal slo Kolstad 32-23 søndag kveld, og han honoreres med 5 poeng på spillerbørsen.

Sondre Paulsen får seg noen smeller, reiser seg igjen, tar ansvar, og leverer sjelden dårlige matcher.

Men han fikk hard konkurranse av Kristian Jurisic. Selv om ØIF-målvakten har et bunnsolid forsvar foran seg, presterer han en rekke redninger når Kolstad-spillerne er på 6- meter. I første omgang hadde Jurisic en redningsprosent på over 50. Kristian får 3 poeng på spillerbørsen.

Eirik Heia Pedersen gjør en strålende innsats sammen med resten av forsvaret, og i tillegg scorer Eirik 3 mål. Eirik får 2 poeng på spillerbørsen.

Siste poenget går til Olaf Richter Hoffstad. Den landslagsuttatte venstrekanten er viktig i 5-1 forsvaret, og han noterer seg for 4 mål.

I hver eliteseriekamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.  

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp. I kampen mot Kolstad hadde juryen hjelp av Jack Rosseland.