– Ingen ny arbeidsulykke – ØIF Arendal

– Ingen ny arbeidsulykke

– En arbeidsulykke. Slik karakteriserer Hermann Vildalen blemmen mot nyopprykkede Fjellhammer i forrige serierunde hvor ØIF Arendal reddet uavgjort etter en thrilleravslutning.

Vildalen er overbevist om at ØIF Arendal ikke går i samme fella mot nyopprykkede Viking i Stavanger førstkommende søndag.-

– Jeg er 100 prosent sikker. Nå får vi en annen inngang på kampen og har lært, sier Vildalen skråsikkert.

Tidligere i uken ble Herman tatt ut til samling for rekruttlandslaget, og mange lurer kanskje på om han er raskere tilbake etter skade enn hva støtteapparatet tidligere signaliserte.

– Nicolay Høst, vår kiropraktor og medisinsk ansvarlige, har hele tiden sagt at jeg må ta en semifinale mot Nærbø 12. november som en bonus hvis jeg er klar innen den tid. Derfor tror jeg også samlingen med rekruttlandslaget også går fløyten, sier Vildalen. Samlingen finner sted i begynnelsen av november. Han har imidlertid et håp om å delta på samlingen uten å trene for fullt med resten av rekruttlandslaget.

– Tolker du uttaket til rekruttlandslaget dithen at landslagsledelsen ikke har glemt deg?

– Ja, jeg tolker det litt slik. Det må jo være et tegn på at jeg ikke er glemt. Og nå føler jeg at jeg har hatt nok skader og tilbakeslag, sier Vildalen.

Hermann Vildalen, som står bokført med 10 A-landskamper, har utvilsomt hatt sin dose med skader i karrieren allerede.

I slutten av august gjorde han comeback i eliteserien etter elleve måneder ute som følge av operasjon i høyrekneet i fjor høst.

– Nå får jeg imidlertid tid til praksisperiode i barnehagen uten å måtte tenke på annet enn alternativ trening, sier Vildalen som utdanner seg til førskolelærer.