– Må være 100 prosent på – ØIF Arendal
Kampblikket til Kristian Rammel...

– Må være 100 prosent på

ØIF-kaptein Kristian Rammel legger ikke skjul på at laget fikk seg en vekker mot Fjellhammer da de så vidt berget uavgjort i siste sekund forrige søndag. Viking er motstandere i Hetlandshallen kommende søndag kl. 1800.

– Vi er mer skjerpet inn mot Viking-kampen etter vekkeren vi fikk mot Fjellhammer. Den kampen viste at vi ikke bare kan spasere inn til to poeng. Hvis ikke vi er 100 prosent på i hver kamp, kan vi ryke mot alle lag, sier Kristian Rammel.

– Samtidig er det viktig å få sagt at vi ikke undervurderer noen lag, understreker kaptein Rammel som har slitt med skade i halvannen uke. Han melder seg imidlertid spilleklar mot laget fra Stavanger kommende søndag.

– Jeg trente for fullt her om dagen, og det fungerte greit.

– Hva har egentlig skjedd? Du spilte bare en kort periode i forsvar mot Fjellhammer.

– For halvannen uke siden fikk jeg en kraftig låsing nederst i korsryggen. Det har vært frustrerende bare å kunne spille bakover. Jeg har følt meg veldig stiv og når jeg har prøvd meg i angrep, har det vært vanskelig å senke tyngdepunktet og sette sperrer. Derfor har jeg bare kunnet spille forsvar.

– Hvor sure er slike poengtap som dere hadde i uavgjortkampen mot Fjellhammer? Tenker dere på dette lenge etter kamp?

– Klart det er kjempesurt, og vi snakket om det på trening. Men det er fort glemt og fokus er alltid på neste kamp under treningene.

– Nå møter dere et nytt nyopprykket lag hvor dere igjen er favoritter?

– Ja. Viking spilte uavgjort mot Fyllingen og har masse kvaliteter. Et ungt og sammensveiset lag.

– Men dere var også i flyten før fadesen mot Fjellhammer?

– I kampene før Fjellhammer leverte vi mye bra håndball. Samtidig er alle motstanderlag ekstra giret når de møter oss. Selv har jeg vært med på å spille borte mot presumtivt bedre lag, og du verden hvor mye bedre det kan gå når skuldrene kan senkes og man ikke har press på seg.

– Hvordan har det vært å overta kapteinsvervet – har det endret din hverdag som spiller?

– Nei, det har ikke endret hverdagen. Det er ikke noe jeg går rundt og tenker på. Jeg har mer ansvar både for praktiske ting og under videomøter, men på banen tenker jeg ikke for mye på det, sier Rammel før søndagens oppgjør mot Viking.

– Viking er gode mann mot mann, men er nok ikke så fysisk sterke. Denne kampen skal vi vinne, sier Rammel før laget samles til videomøter hvor både angreps- og forsvarsspill analyseres hos motstanderne.