Best på børsen mot Fjellhammer – ØIF Arendal

Best på børsen mot Fjellhammer

Se hvem ØIF Arendal juryen kåret som dagens beste ØIF Arendal spiller.

Til tross for flere bomskudd og en rekke tekniske feil berget ØIF Arendal ett poeng etter at Mario Matic utlignet til 26-26 mot Fjellhammer. Juryen hadde en vanskelig jobb med å finne ØIFs fire beste spillere i kampen, men valget havnet til slutt på Sondre Paulsen som bestemann.

Også Sondre bommet uvanlig mye, og han pådro seg også en del tekniske feil. Sondre ble toppscorer sammen med Olaf Richter Hoffstad. Begge hadde 5 mål.

Mario Matic sørget for utligningen sekundet før slutt, og han hadde en del viktige mål ellers i kampen også. Han blir belønnet med 3 poeng.

LES OGSÅ: Kamprapport – slik var kampen!

Keeper Kristian Jurisic redder ØIF i sluttsekundene, og har 9 redninger i andre omgang. Jurisic blir belønnet med 2 poeng på spillerbørsen.

Siste poeng går til Olaf Richter Hoffstad som kontret en flere ØIF Arendal mål.

Det gis alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4.

Juryen består av David Rui, Ingrid Sunde og Oddvar Paulsen. I tillegg inviteres en av tilskuerne i hver hjemmekamp. i kampen mot Fjellhammer deltok Anitha Tvede i juryen.