Dette sier Marinko Kurtovic før søndagens oppgjør! – ØIF Arendal

Dette sier Marinko Kurtovic før søndagens oppgjør!

ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic advarer at en ikke må se lett på kampen mot Fjellhammer!

ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic er positiv før kampen mot Fjellhammer, men advarer samtidig om at de overhode ikke er noe kasteball.

– Vi møter et godt lag, de har spilt godt mot flere lag. Tidligere i uken ledet de stort mot Drammen, så dette er ikke et lag vi skal se lett på…

Han fortsetter…

– Vi er nødt til å være 100% på. Vi respekterer de, og vi ser på denne kampen som alle andre kamper. Vi skal riktig nok møte de hjemme i Sparebanken Sør Amfi, men det er så utrolig viktig at vi går inn til kampen slik som vi har gjort i det siste i de tidligere oppgjørene.

Marinko Kurtovic peker på at vi er inne i en god form og at de siste 4 kampene har vært gode. Men han sier at vi stadig har mer å gå på.

– Det er stor konkurranse nå om plassene, det er kjekt å ha alle gutta i gang. Men jeg mener at vi har enda mer å gå på. Jeg håper å se enda mer utvikling nå i helgen mot Fjellhammer.

Marinko Kurtovic feirer mål i sist hjemmekamp mot Nærbø.

– Fjellhammer har åpnet sesongen godt, det er et lag som har vært i en opptur i lang periode nå. Det krever stor mentalitet og ikke minst gode håndballspillere å rykke opp 2 ganger på 2 år. Dette er et godt lag, med noen veldig gode enkeltspillere. Vi er nødt til å ta de alvorlig selv om de ligger litt ned på tabellen.

Men forventer du ikke at ØIF Arendal skal vinne mot Fjellhammer i Sparebanken Sør Amfi?

– Jeg forventer at gutta skal fokusere på seg selv. At de ikke tenker på tidligere oppgjør og bare har fokus på å gjøre det best mulig i denne kampen. Det er utrolig viktig. Vi skal spille vårt spill, gjør vi det så vinner vi. Og ja, vi skal ha 2 poeng hjemme i Sparebanken Sør Amfi, det skal vi hver gang!