Supporterbloggen – endelig 200 igjen! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – endelig 200 igjen!

Jeg trodde aldri jeg skulle juble for 200 tilskuere i Sparebanken Sør Amfi noen gang. I dag gjør jeg virkelig det!

Kveldens motstander er nyopprykkede Fjellhammer. Det er fort gjort å tenke at det er en selvfølge å vinne over nyopprykkede lag. Jeg har flere ganger sett og opplevd at dette ikke stemmer. Fjellhammer har også bevist selv at de kan overraske i denne serien og har vunnet mot Kolstad og Haslum og spilte jevnt mot Halden og Drammen.

Les også: Sondre er i ferd med å bli den beste versjonen av seg selv – igjen!

Jeg gleder meg igjen til å sitte i hallen. Før sesongen startet i høst måtte jeg stålsette meg på tanken om at jeg ikke kunne få kjøpt billett til hver hjemmekamp. Etter 6 hjemmekamper er det kun cup-kampen mot KRS Topphåndball jeg har sett på TV. Det som alltid har vært en selvfølge, skaffe seg billett til kamper på hjemme- og bortebane, er ikke noen selvfølge lenger. Smilet når jeg entrer hallen er ekstra stort denne sesongen.

Når det kommer til kveldens kamp gleder jeg meg masse. Fjellhammer er 1 av 3 lag som rykket opp til Eliteserien, og det er alltid spennende med lag man ikke har møtt før i øverste liga. Jeg vet ingenting om spillerne med unntak av kantspilleren Hybertsen som gikk fra Runar Sandefjord før denne sesongen, han skal nok våre spillere få god kontroll på!

Under kveldens kamp håper jeg at Laurits fortsetter å storspille inne på linja, jeg håper vi får se kantspillerne score mål etter mål, jeg håper våre fantastiske gutter kjører over Fjellhammer og gir oss en overbevisende seier! Da avslutter vi uka på toppen av tabellen. GOD KAMP!