ØIF Arendal vinner 30-34, slik var kampen!

ØIF Arendal starter med følgende: Sander Simonsen, Kristijan Jurisic, Sondre Paulsen, Mario Matic, Kristian Rammel, Lars Jakobsen og Olaf Hoffstad.

ØIF Arendal starter med ballen.

1′ Runar mål, 1-0.

2′ ØIF Arendal mål! Eirik Heia Pedersen kontrer inn dagens første mål for våre gutter.

3′ Runar mål, 2-1.

4′ Runar mål, 3-1

5′ Mario Matic med en herlig underarmsskudd som lurer seg inn nede i venstre hjørne, herlig!

7′ Runar mål, 4-3. Skudd fra 9 meter.

8′ ØIF Arendal mål! Nytt underarmskudd rett i kassa. 4-4

8′ Runar med teknisk feil. Olaf Hoffstad på løp og skårer. ØIF Arendal er foran for første gang i kampen. 4-5

Mye tekniske feil på begge lag nå. Ingen mål de siste 3 minuttene.

11′ Oi for en scoring! Første et glimrende Runar spill som ender med annullert mål på grunn av teknisk feil, så tar ØIF Arendal målvakt Kristijan Jurisic sjansen og skyter på Runar sitt åpent mål. Skuddene går i under tverrliggeren og i mål! 4-6 til ØIF Arendal.

13′ Runar mål og ØIF Arendal mål like etter. 5-7

14′ Sander Simonsen med 6-8 til våre gutter.

15′ Runar mål, 7-8.

19′ Kriges mye nå. Stillingen er 9-9 og dommeren holder fløyta tett til munnen.

19′ ØIF Arendal mål! Lars Jakobsen med skudd. 9-10 til våre gutter.

19′ Herlig ØIF Arendal mål. Runar med teknisk feil som ØIF Arendal utnytter maks. Sender ballen opp mot Sander Simonsen på løp, den setter han knallhardt i kassa!

20′ Ny teknisk feil, ny ØIF Arendal scoring. Denne gangen fra motsatt kant, Olaf Hoffstad.

20′ Runar timeout på stillingen 9-12.

21′ Runar rett ut og setter to kasser. En på etablert angrep mens den andre kommer på en kontring på grunn av teknisk feil fra våre gutter.

24′ Litt mål frem og tilbake her nå. 13-14 til ØIF Arendal. Undertegnede var nødt til å ta litt bilder og forsvant et lite øyeblikk av den grunn.

26′ ØIF Arendal timeout, på stillingen 13-14.

26′ ØIF Arendal mål. Laurits Mo Rannekleiv fra linja. 13-15!

28′ Runar mål, 14-17

29′ ØIF Arendal mål av Olaf Hoffstad. Flott spill!

30′ Runar får ikke satt ballen i mål. ØIF Arendal får muligheten i de siste sekundene, Lars Jakobsen drar av et skudd i 120 km/t fra 20meter. Den er ikke langt unna å lure seg inn nede i hjørnet!

30′ Pause på stillingen 14-17.

30′ Kampen er i gang igjen!

32′ Runar mål! Stillingen er 15-17

34′ Runar mål! Stillingen er 16-17

34′ ØIF Arendal mål! Stillingen er 16-18!

35′ ØIF Arendal mål! Richard Lindström opp på 8-9 meter og setter den i mål! Herlig scoring av svensken!

36′ Runar mål! 17-19.

38′ Eirik Heia Pedersen får en to minutters. Vanskelig å se helt hvorfor.

40′ Runar er bedre med nå. 2 mål på kort tid, men Lars Jakobsen er også med for ØIF Arendal. 19-21.

41′ ØIF Arendal mål! Laurits Mo Rannekleiv fra linja, flott scoring!

41′ Runar mål! 20-22.

41′ Laurits igjen! Får en flott ball av Mario Matic som han sitter sikkert i mål. 20-22!

42′ Runar mål! 21-22. Lars Jakobsen setter en ball i tverrliggeren etter en rask avslutning tidlig i ankomstfasen.

43′ Runar utligner. 22-22. Kristian Berndtsson sitter med timeout kortet i hånden nå….

43′ Teknisk feil på ØIF Arendal. Runar straffer våre gutter hardt, 23-22 til Runar.

43′ ØIF Arendal timeout

44′ ØIF Arendal med ny feil i angrep. Da kontrer Runar inn sitt 24 mål. Nå må gutta opp i ringen…

45′ ØIF Arendal mål!

45′ Så er Olaf igjennom men setter den rett i armene til målvakten.

45′ Runar mål! Stillingen er nå 25-23.

46′ Lars Jakobsen er oppe på 9 meter igjen. Det blir det fort mål av, 25-24.

47′ Runar mål, stillingen er nå 26-24.

47′ ØIF Arendal mål. Laurits fra linjen!

49′ Nå går det ekstremt fort her. Olaf Hoffstad med 26-26, så Runar rett i angrep og setter ballen i mål til 26-27 og så igjen en rask avslutning fra Lars Jakobsen som går rett i kassa. 27-27.

51′ Beklager å måtte si det men ØIF Arendal får en to minutters…

51′ MEN SÅ STÅR ANDRÈ SOM EN MUR I MÅL PÅ PÅFØLGENDE STRAFFEKAST.

52′ Laurits er on fire i dag! Vi er foran igjen! 27-28!

53′ Runar mål 28-28!

54′ ØIF Arendal mål med Eirik Heia Pedersen, 8 meter rett i kassa. 28-29!

54′ Leif Gautestad med timeout kortet i hånden…

54′ Straffekast ØIF Arendal. Skal vi få en liten luke på tampen her?

54′ SONDRE PAULSEN SETTER DEN! Stillingen er nå 28-30!

55′ Runar timeout!

Dette er alt for intenst!

55′ Vi er i gang igjen….

56′ Soleklart brøyt på Runar, og det mener også dommeren. ØIF Arendal kan nesten punktere kampen nå om vi scorer på neste.

56′ ØIF Arendal mål, 28-31!

57′ Teknisk feil for Runar i angrep. ØIF Arendal tar det rolig fremover. Rutinert…

57′ Straffekast ØIF Arendal! Sondre Paulsen setter den, 28-32!

58′ Runar mål, 29-32! Men jobben skal være gjort nå…

58′ ØIF Arendal mål, Sondre Paulsen setter den nede til venstre forbi målvakten. Da skal det ikke være mulig for Runar lengre!

59′ Runar mål, 30-33!

60′ ØIF Arendal vinner 30-34!

For en kamp! Vi er straks tilbake med reaksjoner!