Supporterbloggen – Vi sikter mot tabelltopp! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Vi sikter mot tabelltopp!

Vi er tilbake til hvalfangerbyen igjen. Denne gangen er motstanderen Runar Sandefjord.

Det har vært mange oppgjør mellom ØIF Arendal og Runar Sandefjord i Runarhallen. Vi har opplevd seier, tap og vi sikret også vårt første seriegull der i 2015. I fjor vant ØIF Arendal begge kampene i seriespillet, sesongen før vant lagene en kamp hver. Under oppkjøringen før denne sesongen vant Runar i Sparebanken Sør Amfi og ØIF Arendal vant i Runarhallen.

For meg er håndball mer enn selve kampen. Gjennom håndballen har jeg knyttet vennskap og relasjoner rundt om i landet. De siste årene har jeg i tillegg til å reise land og strand rundt med ØIF Arendal fått med meg mange av kampene til kveldens motstander. Runar Sandefjord sin hovedtrener er jo familie og selvsagt støtter vi Leif. Men for å legge ballen død, en gang for alle, når ØIF Arendal og Runar Sandefjord møtes er mitt hjerte rødt og svart!

Les også: Er det et toppgjør som venter oss i Runarhallen?

Kveldens kamp blir sett hjemmefra, personalmøter gjorde det vanskelig både for meg og mamma. Men den enes død den andres brød, og vi kunne med glede oversende våre billetter til mamma Hoffstad og storebror Hoffstad så vi har noen ringside. Jeg håper på et spennende oppgjør i kveld, med godt håndballspill fra begge lag som til slutt ender med 2 nye poeng og tabelltopp. GOD KAMP!