ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic er klar på at vi må ta den gode formen fra de 3. siste hjemmekampene inn mot morgendagens oppgjør mot Runar. Han advarer mot kampen i Sandefjord og vil at gutta skal vise «Attityd» i matchen.

ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic forteller om morgendagens kamp og hvor viktig det blir at gutta viser en god utstråling før matchen.

– Vi er i en god «flow» nå men vi må også ta det med oss på bortebane. Vi har fått en høy selvtillit hjemme på de 3 siste kampene. Men det blir en annerledes kamp i morgen. Runar er vanskelig å møte i Sandefjord. De kan være skikkelig ubehagelig.

Han fortsetter…

– De er et veldig spennende lag. De har vært mer stabil enn hva de pleier å være og er et lag i form. De har høye ambisjoner så vi må være i vårt «a-game» i morgen for å få med oss noe!

Hva tenker du om at vi har mulighet til å innta tabelltopp i morgen?

– Nei det tenker vi ikke et sekund på. Tabellen kan leve sitt eget liv. Vi tenker på å vinne kamper og å få mest mulig utvikling på våre spillere.

Hvordan blir det å ta med deg gutta til Sandefjord på kamp igjen?

Nei, det tenker jeg heller ikke noe på. Jeg bor i Sandefjord riktig nok, men det betyr ikke noe for meg om vi møter Runar eller Fjellhammer. Hver kamp må vi prøve å vinne.