Marinko Kurtovic vil se Attityd i morgendagens kamp! – ØIF Arendal

Marinko Kurtovic vil se Attityd i morgendagens kamp!

ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic er klar på at vi må ta den gode formen fra de 3. siste hjemmekampene inn mot morgendagens oppgjør mot Runar. Han advarer mot kampen i Sandefjord og vil at gutta skal vise «Attityd» i matchen.

ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic forteller om morgendagens kamp og hvor viktig det blir at gutta viser en god utstråling før matchen.

– Vi er i en god «flow» nå men vi må også ta det med oss på bortebane. Vi har fått en høy selvtillit hjemme på de 3 siste kampene. Men det blir en annerledes kamp i morgen. Runar er vanskelig å møte i Sandefjord. De kan være skikkelig ubehagelig.

Han fortsetter…

– De er et veldig spennende lag. De har vært mer stabil enn hva de pleier å være og er et lag i form. De har høye ambisjoner så vi må være i vårt «a-game» i morgen for å få med oss noe!

Hva tenker du om at vi har mulighet til å innta tabelltopp i morgen?

– Nei det tenker vi ikke et sekund på. Tabellen kan leve sitt eget liv. Vi tenker på å vinne kamper og å få mest mulig utvikling på våre spillere.

Hvordan blir det å ta med deg gutta til Sandefjord på kamp igjen?

Nei, det tenker jeg heller ikke noe på. Jeg bor i Sandefjord riktig nok, men det betyr ikke noe for meg om vi møter Runar eller Fjellhammer. Hver kamp må vi prøve å vinne.