– Det blir spesielt å møte Runar – ØIF Arendal

– Det blir spesielt å møte Runar

Vi tok en prat med Hermann Gjekstad før oppgjøret mot Runar. Han har tidligere i karrieren spilt for klubben og har fortsatt mange god venner der.

Hermann Gjekstad har lang fartstid i Runarhallen. For etter å ha vokst opp i Sandefjord og spilt for klubben med samme navn så skiftet han beite og gikk til Runar i 2013 og ble trent av ingen ringere enn Marinko. Der ble han frem til 2018 før turen gikk videre til Viking Stavanger.

Før morgendagens oppgjør er han klar på at det blir litt spesielt å møte Runar og gamle kjente igjen.

– Ja, morgendagen blir spesiell. Jeg har mange gode venner i klubben som jeg gleder meg til å møte igjen.

Han fortsetter…

– Når jeg tenker meg om så har jeg ikke spilt en tellende kamp mot Runar siden jeg dro derfra. Så en kan trygt si at dette blir en annerledes kamp for meg enn normalt.

Han bruker anledningen til å skryte av klubben og morgendagens bortebane.

– Det er en utrolig tøff bortebane å komme til og for oss er det kanskje en av de vanskeligste kampene i år. De er veldig gode hjemme og er flere hakk opp fra fjoråret. De har utrolig mange gode spillere som kan gjøre livet surt for oss.

Men han er klar på at dersom gutta fortsetter i det gode sporet, så skal de være vanskelig å slå.

– Vi har vist at vi er bunnsolide hjemme. Med henholdsvis seier over Drammen, Kolstad og Nærbø. Tre gode lag som kan lage trøbbel for alle. Den selvtilliten vi har fått nå, den må vi bare ta med oss inn i morgendagens oppgjør i Runarhallen. Nå må vi bevise at vi også er til å regne med på bortebane.

ØIF Arendals statistikk på bortebane i år er ikke så god som en skulle håpe. 1 seier mot Sandefjord, 1 uavgjort mot Bækkelaget og 1 tap for FyllingenBergen. I tillegg til en svak seier borte mot Falk Horten. Nå håper Hermann at morgendagens kamp skal bli en opptur på bortebane.

– Vi vet de vil gjøre det vanskelig for oss i morgen, men vi skal gå i krigen og prøve å ta seieren med oss hjem til Arendal, smiler Sandefjordingen.

PS. med seier over Runar Sandefjord så vil ØIF Arendal klatre til tabelltopp med 1 kamp mer spilt enn Elverum. Kampen kan du følge på direktesport.no