Leif Gautestad er offensiv før oppgjøret mot ØIF Arendal! – ØIF Arendal

Leif Gautestad er offensiv før oppgjøret mot ØIF Arendal!

Det nærmer seg oppgjøret mellom ØIF Arendal og Runar og i den sammenheng så har vi naturligvis også tatt en prat med vår gode venn, Leif Gautestad i Runar.

Hva tenker du om dagens match, Leif?

Vi har stor tro på at det kan bli en fartsfylt og gøyal kamp. Det er en uke siden vi har spilt kamp sist, så det passer oss godt. Vi har fått noen skader tilbake. Vi har også trent godt denne uken så vi skal være klare!

ØIF Arendal har jo spilt mange kamper den siste tiden, mens Runar har hatt litt lengre pauser. Tror du dette kan være et faktor som gjør at en kan miste litt flyt?

– Tja, Vi har ofte hatt god erfaring med å spille en uke i mellom kampene, så for vår del er nok dette bra. En må også tenke på at vår tropp ikke er like bred som ØIF Arendal sin. De er bedre rustet for et tettere kampprogram enn oss, men til gjengjeld er det vanskeligere å få alle spillerne i gang samtidig. Så om de har mer flyt enn oss av den grunn er vanskelig å si.

Marinko Kurtovic har snakket mye om at gutta må ha riktig «attityd» før kampen, er det noe som du også fokusere på?

– Det er klart at dersom man skal få gode resultater, så må man ofre noe. Ligaen er blitt så jevn at en er nødt til å være på for å vinne håndballkamper. Det er små marginer som skiller mellom å vinne og tape, da er det å vinne dueller offensivt og defensivt nøkkelen. Derfor er innstillingen utrolig viktig og naturligvis også noe som er viktig for Runar også!

Potensielt kan Runar klatre til en 3. plass i dag, er det noe som dere tenker noe på?

– Tabellplasseringen spiller jo alltid en rolle. Vi kan potensielt klatre opp til toppen av tabellen, og det er jo veldig kjekt. Det er alltid mye gøyere å se oppover på tabellen enn å slite nede i sumpen. Men det er ikke noe vi tenker veldig mye på inn mot dagens kamp, en må jo se på litt hvem som kommer på besøk også.

Hvem vinner kampen?

– Visst du ser på papiret så vinner ØIF Arendal, men jeg har stor tro på at vi skal gi de en skikkelig kamp. Vi skal hive grus i maskineriet og prøve å stoppe dem, men vi vet jo at det blir tøft. Men det er ingen tvil om at det laget som har best forsvarsspill og målvakt vinner, så vi får bare håpe på at gutta har dagen. Det har sett bra ut i det siste.