Kampreferat ØIF Arendal-KRS – ØIF Arendal

Kampreferat ØIF Arendal-KRS

Slik var kampen mellom ØIF Arendal og KRS topphåndball!

Det var to tente lag på hver sin side av Sparebanken Sør Amfi. Begge lag gikk ut i 6-0 oppstilling. Men det skulle ikke vise seg å bli noe utklassing til å starte med. For gjestene i fra vest var fult på høyde med ØIF Arendal. Sondre Paulsen blir kampens første målskårer og setter like greit også 2. mål for oss.

i det 11. minutt får KRS et gult kort av dommeren, men ikke noe spesielt stygt spill. I samme tidspunkt får ØIF Arendal en muligheten til å få en liten luke på gjestene, men misbruker mulighetene og lagene fortsetter å følge hverandre med en liten ledelse favør ØIF Arendal.

KRS begynte å holde på ball og spilte lange angrep, men med liten uttelling. For det var ØIF Arendal som fikk en etterlengtet luke med 4 mål – og gikk til pause med 16-12 på tavla.

Starten av 2. omgang starter med en FANTASTISK skåring av Sander Simonsen, hvor ØIF Arendal rundspiller gjestene fra vest. Våre gutter drar for øvrig på og ser seg ikke tilbake. På bare et par minutter inn i 2. omgang så øker ØIF Arendal til både en 6. og 7. måls ledelse. Nå begynner divisjonsnivået mellom klubbene å vises, for mens hjemmelaget treffer på alt så bommer bortelaget på alt.

Ved 12 minutter inn i 2. omgang står det 23-15 til ØIF Arendal og bedre skulle det bli. For nå stenger våre gutter igjen buret. Det fører naturligvis til en frustrert gjeng på KRS benken og timeouten kommer fort på bordet. På dette tidspunktet har ØIF Arendal en solid ledelse på 25-15. Og nå skulle det virkelig bli vanskelig for KRS. Absolutt ingenting gikk veien, hvor de både prøvde på lange og kort angrep. Det kunne til syvende og sist beskrives med et ord: BOM. For det var slik det gikk, det var bom, bom, bom. 15 tallet for KRS sto fryktelig lenge på tavlen (undertegnede er usikker på hvor lenge, men vi snakker nærmere 10 minutter) og ØIF Arendal fortsatte å kjøre på. Men naboene i vest skulle til syvende og sist få fart på det igjen, men i seneste laget. For til slutt så var det alt for langt frem for gjestene. ØIF Arendal vant fortjent og stort mål KRS. 32-20. Men det var ikke resultatet som var dagens høydepunkt. Dagens høydepunkt var uten tvil at hele ØIF Arendal stallen fikk prøvd seg, noe Marinko Kurtovic var svært glad for etter kampslutt.