Supporterbloggen – Arendal vs Kristiansand, veien mot Oslo Spektrum – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Arendal vs Kristiansand, veien mot Oslo Spektrum

I kveld spilles det igjen om en plass videre i NM og det blir et sørlandsoppgjør i Sparebanken Sør Amfi. Arendal mot Kristiansand.

Jeg kjente på en følelse jeg ikke har kjent på før da jeg våknet i dag. Den er vanskelig å beskrive og det var spesielt. Jeg gleder meg som vanlig til kampen som skal spilles senere i dag, men jeg gjør meg klar til enda en kamp sittende i sofaen min hjemme. Denne gangen streamet fra Sparebanken Sør Amfi, nøyaktig 1,4 km og 3 minutters kjøretur hjemmefra. Jeg har aldri sett en hjemmekamp på TV, men det er en første gang for alt. Liv og helse trumfer alt og jeg er glad for at ordfører og bystyret tar situasjonen rundt covid-19 alvorlig og strammet inn! Ved normale omstendigheter ville dette vært en attraktiv kamp for hele Sørlandet, og det er nok flere som kjenner til følelsen jeg i dag sitter med.

For de som har fulgt med på ØIF Arendal de siste sesongene vil det dukke opp «gamle» kjenninger på motstanderlaget, Eirik Köpp og Kristoffer Pedersen. Det synes jeg alltid er litt ekstra gøy. Eirik Köpp kom til ØIF Arendal som 15-åring og debuterte i eliteserien høsten 2012. Grunnet studier valgte Eirik å signere for Haslum før sesongen 16/17 hvor han kun spilte 1 sesong før han ble signert av den tyske Bundesliga-klubben Gummersbach. Han vendte tilbake til hjembyen sin før fjorårets sesong. Kristoffer Pedersen, opprinnelig fra Kragerø, spilte i ØIF-drakten fra 2016/17 sesongen og frem til november 2019 hvor han da reiste videre til KRS Topphåndball.

Les også: Slik er formen til KRS Topphåndball!

Jeg har alltid sagt at cup er cup, og lagene må virkelig være 100% tilstede i 2×30 minutter. Det har vi sett flere ganger opp igjennom. KRS Topphåndball viste dette senest i sist runde, de slo ut Sandefjord Håndball og gikk videre. De har vist at de kan bite fra seg, alt presset ligger på oss, og skal ØIF Arendal vinne i kveld må de være på fra start til slutt. Jeg har virkelig troa på seier og på at jeg kan få muligheten til å være tilstede i hallen neste runde i NM. Drakta ligger klar og jeg skal heie fra stua. Er jeg heldig hører de meg helt til hallen, for denne gangen er det en liten mulighet. Jeg er jo bare drøye 1 km unna. I kveld bør og skal vi ta oss ett steg nærmere Oslo Spektrum! GOD KAMP!