Kristiansanderen er klar for å slå Kristiansand – ØIF Arendal

Kristiansanderen er klar for å slå Kristiansand

Hermann Vildalen er klar for å ta imot KRS topphåndball i NMs 8.delsfinale. hør hva han sier før oppgjøret.

I dag tar ØIF Arendal imot KRS topphåndball til 8-delsfinale i Sparebanken Sør Amfi. Før oppgjøret så tok vi en prat men kristiansanderen, Hermann Vildalen.

ØIF Arendal – KRS. Hva tanker gjør du deg rundt det?

– Det blir en kamp hvor vi har all press, og de kan komme med senkede skuldre og sleppe seg løs. Vi har respekt for KRS men er klar over at når vi er 100% på så er vi et bedre lag og vi ønsker å vise det i kampen.

Du som Kristiansanderen, hvordan tror du det blir å stå ovenfor dine «like menn».

– Det blir bare gøy! Det er gøy med lokaloppgjør! Men ellers er det en helt vanlig kamp. Føler meg fin, kroppen blir bedre og bedre. Men det tar fortsatt en del tid for at kneet fungerer 100% som det har gjorde før. Det er ikke noe «farlig» å spille, men en merker det litt etter kamp.

Det er første tellende kamp mot KRS på lang tid. kan det ha en påvirkning?

– Nei det har ingen påvirkning, det er bare enda et lag i veien for oss, og vi må ha fokus på oss selv, og spille den håndballen vi trener på og har rett innstilling til kampen så er jeg sikker på seier i morgen.

Kan du sette ord på hvor viktig NM er for deg og laget?

Det er jo utrolig gøy med NM for meg personlig så det mange gode minner som man gjerne vil oppleve igjen. Jeg føler også resten av gutta er veldig gira på å nå så langt som mulig. Vi tar gjerne en cupfinale for å si det sånn!

Vinner vi kampen mot KRS?

Ja, det skal være tilfellet.