KAMPRAPPORT: Slik var kampen Bækkelaget-ØIF Arendal! – ØIF Arendal

KAMPRAPPORT: Slik var kampen Bækkelaget-ØIF Arendal!

I kveld spilte ØIF Arendal mot Bækkelaget i Oslo. Det ble litt av et fysisk oppgjør med mange tøffe dueller, men også med lekene flott håndball. Slik var kampen.

I kveld møtte ØIF Arendal Bækkelaget i Nordstrand Arena. En kamp som var svært fysisk krevende men også en kamp som hadde mye flott håndball. ØIF Arendal begynte i 5-1 med Josip Vidovic i front. Det var en svært vokabulert ØIF Arendal kaptein, han dirigerte forsvaret

Midtveis i 1. omgang kommer det en gledelig nyhet for ØIF Arendal leiren. For like etter at Sondre Paulsen fikk kampens første 2 minutters (ikke så gledelig) så kommer den nå SKADEFRIE Laurits Rannekleiv tilbake på banen 1 måned før tiden!

Ser man bort i fra spillerne og ser på spillet så var det en stillingskrig de første minuttene med en del feil og skudd som ble blåst over og utenfor begge mål. Spillet til ØIF Arendal var

Det var en jevn affære helt til slutten av 1. omgang. Det var ikke en kamp det akkurat luktet svidd av. Men så våknet den danske vikingen Lars Jakobsen med to fantastiske kasser fra 9 meteren som det virkelig luktet brent av!

Ved slutten av 2. omgang så klarer ØIF Arendal å dra litt i fra hjemmelaget og få en liten luke. Før gutta går i garderoben så står det 10-13 til våre gutta.

2. omgang starter slik som «den pleier», Målrikt. Innenfor de første minuttene scores det 6 mål på 3-4 minutter. En kan nesten si at lagene hoppet over ankomstfasen, for med det samme lagene skulle etablere sine angrep så ble det skutt fra distanse. Skudd som gikk i nettveggen, aluminiumet og taket(!). Det var tydelig at det var to stressede lag på banen.

Dessverre skulle det vise seg at det var hjemmelaget som traff innenfor stolpene mest og luken som ØIF Arendal hadde fått ble kort og greit til ingenting. Stillingen var nå likt.

Stillingskrigen (som fort er blitt undertegnes favoritt ord) fortsatte. Det stanget frem og tilbake. ØIF Arendal satt den i kassa, det samme gjorde Bækkelaget. Lagene byttet på hvem som skulle lede, noe som igjen førte til mye langskudd og mindre smarte avgjørelser.

i det 23. minutt i 2. omgang så får Laurits Rannekleiv seg et flott mål fra linjen. Et mål som skal vise seg å bli viktig ettersom ØIF Arendal var igjen tilbake i ledelsen, 20-21 med 7 minutter igjen på klokka.

Forøvrig så skulle klokken i Nordstrand hallen ta timeout ved dette målet, noe som skulle føre til et stopp i spillet i et par gode minutter. Etter en liten puste pause (for både spillere og klokken) så var kampen i gang igjen, men nå uten en klokke…

ØIF Arendal scorer på sjansen etter det ufrivillige stoppet, men det samme gjør Bækkelaget. i det 27. minutt i 2. omgang sto det igjen likt, 22-22.

Nervene var til å ta på i de siste minuttene. Ved 1 minutt igjen står det 23-23.

I siste spilleminutt så hiver Marinko timeout kortet på bordet.

«1-2-3 Fyra» er det siste vi hører før gutta løper ut. Angrepet ender i en teknisk feil og hjemmelaget hiver timeout kortet på bordet.

Det var kun noen sekunder igjen det Bækkelaget kommer i angrep. Av en eller annen merkelig grunn så kommer aldri hjemmelaget frem i angrep (Heldigvis) og kampen ender UAVGJORT 23-23!

VI KOMMER TILBAKE MED MER – FØLG MED FOR REAKSJONER PÅ VÅRE KANALER!