– Det blir vår tøffeste kamp hittil i sesongen! – ØIF Arendal

– Det blir vår tøffeste kamp hittil i sesongen!

ØIF Arendal kapteinen Kristian Rammel har lang fartstid i Bækkelaget både som spiller og som kaptein. Nå skal han for første gang møte de gule og blå østlendingene som kaptein for et annet lag. Hør hans tanker rundt den kommende bortekampen.

ØIF Arendal reiser i morgen til Oslo for å møte Bækkelaget. For ØIF Arendal kaptein, Kristian Rammel så er oppgjørene mot de gule og blå litt spesielle, han har nemlig en lang fartstid i klubben som både kaptein og spiller.

– Det er klart det er litt spesielt for meg å møte Bækkelaget, i og med at jeg har spilt der i 6 år og har veldig mange gode opplevelser derfra. Men samtidig er det viktig at jeg tar det som en hvilken som helst annen kamp, og det tror jeg jeg skal klare fint.

Hva slags forventninger gjør du deg rundt kampen?

– Jeg tror det blir vår tøffeste kamp hittil i sesongen. Det blir nok jevnt og tett hele veien, og det laget som setter forsvars- og keeperspillet best, tror jeg stikker av med seieren. Vårt forsvarsspill har vært litt varierende, men i forrige kamp mot Sandefjord stod vi til tider veldig godt sammen. Det er en tøff bortekamp, men det er vi forberedt på alle sammen.Det er en tøff bortekamp, men det er vi forberedt på alle sammen.

LES OGSÅ: Slik har helgens motstandere åpnet sesongen!

Hva blir fokuset inn mot kampen?

– Bækkelaget har alltid vært sterke i kontra- og ankomstspillet, så det må vi demme opp for. I tillegg er de generelt gode framover og scorer mye mål, så jeg tror alt i alt at forsvarsspillet vårt blir nøkkelen for å ta to poeng på søndag.

Fikk du med lavterksel intervjuet med Kristian Rammel fra hans egen stue?

LES OGSÅ: Covid-19 skaper endringer for ØIF Arendal bortekamp!

Bækkelaget er jo kjent for å ha en en fantastisk skytter i Emil Midtbø Sundal. Hvordan skal vi stoppe han?

– Jeg spilte med Emil Midtbø Sundal alle sesongene mine i Bækkelaget. Han har jo en ekstrem skuddarm, som man må være obs på. Han kan lage mål ut av ingenting. Så det er absolutt en farlig mann, det har jo hele Rema 1000-ligaen fått med seg de siste sesongene. Samtidig er det viktig å ikke bare fokusere på han. De har gode spillere på alle posisjoner, så det er viktig at vi ikke legger alt fokus på én spiller. I tillegg er jo selvsagt mye av fokuset på oss selv. Gjør vi en god kamp, og gjør det vi har forberedt på og setter forsvarsspillet, så skal vi ta 2 poeng.