– Vi vil være med å støtte lokalt! – ØIF Arendal

– Vi vil være med å støtte lokalt!

Autostrada Arendal er nyeste medlem i ØIF Arendal sin sponsorfamilie. De er klar på at de ønsker å være med å støtte lokalt!

ØIF Arendal har fått et helt nytt medlem i sponsorfamilien. Autostrada Arendal signerte nylig sponsoravtale med klubben som skal bidra til mye gøy fremover.

Salgsjef i ØIF Arendal, Jørn Holmestrand avslører at de har noen gode planer og ideer på hvordan organisasjonene sammen kan løfte hverandre, men vil ikke røpe noe enda. Noe han derimot ville røpe er hvor fornøyd han er etter at avtalen med Autostrada er på plass.

– Det er utrolig kjekt å få denne avtalen med Autostrada på plass. Vi hadde egentlig avtalt å møttes i 2021, men så valgte vi å fremskynde det litt og nå står vi ser!

Også daglig leder for Autostrada Arendal Espen Stiansen er godt fornøyd med å få avtalen på plass.

– Vi vil være med å støtte lokalt idrett, da var det ingen tvil om at vi skulle være med å bidra for at ØIF Arendal skal fortsette å krige i toppen av norsk håndball. I tillegg så vil vi være på en arena hvor vi kan bidra ovenfor alle arendalitter. Det føler vi at vi gjør med en slik avtale som dette!

Han legger til…

I tillegg så blir det jo også veldig spennende å bli en del av det det gode B2B nettverket til ØIF Arendal.

Vi ønsker Autostrada Arendal velkommen i vårt fantastiske B2B nettverk og ser frem til et herlig samarbeid!