Covid-19 kan lage store problemer for ØIF Arendals bortekamp! – ØIF Arendal

Covid-19 kan lage store problemer for ØIF Arendals bortekamp!

Tv2 melder tirsdag kveld om at Bergen kommune har satt inn strenge lokale restriksjoner i kampen mot et stigende smittetall. De nye restriksjonene vil etter alt å dømme få konsekvenser for Fyllingenbergen kampen om snaue 2 uker.

De siste ukene har smitten hatt en voldsom økning i Bergen. I kveld kalte Bergen kommune inn til pressekonferanse med lokale restriksjoner mot smitten.

Det var Tv2 som omtalte saken først.

På pressekonferansen ble det klart at kommunen innfører en rekke nye restriksjoner som er strengere enn ellers i landet.

En av restriksjonene er blant annet at på offentlige arrangementer er det maksimalt lov med 50 personer.

Dette vil etter all sannsynlighet påvirke kampen mot FyllingenBergen som skal spilles om 2 små uker, dersom smittetallet ikke synker raskt og voldsomt.

helsedirektør Bjørn Guldvog sa til NRK tirsdag at dersom folk vurderer å reise til Bergen nå, bør de ha gode grunner gitt smittesituasjonen i kommunen.

Han er klar på at smitten ikke lengre er begrenset til studentene, men at den har lekket utover i samfunnet. Det er blant annet sporet smitte i nabo kommunen Askøy og «ikke fult så nabo kommune» Stord.

SE OGSÅ: Covid-19 har lagd en spesiell situasjon for ØIF Arendals tidligere EHF European League motstander!

Oifarendal.no vil oppdatere med nye saker rundt Fyllingenbergen kampen når mer informasjon om den stigende smitten i Bergen blir tilgjengelig.