Dette er spilleren som har startet sesongen best! – ØIF Arendal

Dette er spilleren som har startet sesongen best!

Som tidligere meldt har ØIF Arendal en jury i 2020/2021 sesongen som har spillerbørs etter hver seriekamp. I de 2 første kampene er det 1 spiller som skiller seg ut.

LES FØRST: Spillerbørs mot Halden & spillerbørs mot Sandefjord!

I 2020/2021 sesongen skal en jury kåre hvem som blir årets ØIF Arendal spiller. Formålet med børsen er å kåre årets ØIF Arendal spiller ved sesongslutt. Les mer om ØIF Arendal spillerbørsen & hvem som sitter i juryen her.

I de første 2 kampene er det blir delt ut totalt 20 poeng (10 poeng i hver kamp) hvor kampens beste får 5 poeng, nest beste 3, tredjemann 2 og fjerdemann 1.

Den ØIF Arendal spilleren som skiller seg ut har vært Kristijan Jurisic. Han ble kåret til nestbest mot Halden og fikk en tredjeplass borte mot Sandefjord.

Målvakten har altså ikke har blitt kåret til banens beste så langt, men er allikevel den som leder an på spillerbørsen i juryens øyner. Det kan forklares med han har vært mest stabil over de to kampene og vært en del av begge spillerbørs lister.

Slik ser den foreløpeligge stillingen ut:

  1. Kristijan Jurisic 5 poeng
  2. Olaf Hoffstad 5 poeng
  3. Hermann Vildalen 5 poeng
  4. Sondre Paulsen 3 poeng
  5. Mario Matic 2 poeng
  6. Kristian Rammel 1 poeng
  7. Josip Vidovic 1 poeng

Som en ser på listen så har Kristjian, Olaf og Hermann like mange poeng. Men de sistnevnte har kun vært på listen en gang hver (Riktig nok som banens beste) Det gjør at Kristijan blir plassert øverst og at Olaf og Hermann deler 2. plassen så langt i kampen om årets ØIF Arendal spiller.

Nå er riktig nok sesongen så vidt begynt og det skal spilles mange kamper fremover. Allikevel, listen kan gi oss godt inntrykk av hva vi har i vente. En magisk skuddstopper bak mellom stengene, en lynving som rusher inn mål etter mål og en bakspiller som endelig får spille håndball igjen etter flere stygge skader.

Det skal også nevnes at det fort kan komme utfordrere bak fra. Sondre Paulsen og Mario Matic hadde en glimrende match borte mot Sandefjord og Kristian Rammel og Josip Vidovic er også begynt å ta poeng. En skal heller ikke se vekk i fra at det kan komme en fra kulissene og ta plass helt i toppen. Hvem vet? Det blir spennende å se hvordan spillerbørsen utvikler seg utover sesongen. Neste mulighet for gutta til å hevde seg på spillerbørsen blir borte mot Bækkelaget 13 september klokken 17:00. Like etter Oslo turen får vi besøk av et annet Oslo basert lag, nemlig Haslum i Sparebanken Sør Amfi. Den kampen vises på TV2 16 september, klokken 19:15.