Danskene åpner opp tribunene igjen… – ØIF Arendal

Danskene åpner opp tribunene igjen…

I dansk håndball har det vært lov til å ha 500 tilskuere. Nå har det danske Folketinget blitt enige om at det skal åpnes for mer enn 500.

Hbold.dk melder fredag kveld at det danske Folketinget har kommet til enighet om at det nå skal kunne komme flere enn 500 tilskuere på håndballkamper og andre sportsbegivenheter i Danmark.

Fredag vedtok Folketinget at det skal gjelde nye regler for tilskuertall enn de «gamle» reglene som begrenset antall tilskuere i Danmark til 500.

De danske fotballklubber har hatt andre regler enn dansk håndball lenge og i dansk fotball har det vært svært mange tilskuere. Men nå skal det altså komme nye regler også for dansk håndball og andre idretter.

Nøyaktig hvor mange flere enn 500 tilskuere dansk håndball får anledning til å slippe inn, er ennå ikke bestemt. Det eneste man helt sikkert vet er at det kommer til å bli flere enn dagens 500.

I Norge er begrensningen 200 tilskuere, slik som det har vært på ØIF Arendals første hjemmekamp mot Halden og som det også vil være når Haslum kommer på besøk onsdag den 16. september. Kampen vises også på TV2 Sport og kampstart er kl. 19.15