Covid-19 fortsetter å skape utfordringer, nå også for dette ØIF Arendal talentet! – ØIF Arendal

Covid-19 fortsetter å skape utfordringer, nå også for dette ØIF Arendal talentet!

Covid-19 fortsetter skaper utfordringer i samfunnet. Nå er det den unge ØIF Arendal talentet, Herman Thysted som får smake på konsekvensene. I går ble det klart at han var tatt ut til u-landslagssamling (LM02) nå står han i fare for å miste plassen.

I går meldte vi at Herman Thysted var klar for u-landslaget, etter at Aleksander Høiness meldte frafall til samlingen. Nå kan det vise seg at det allikevel ikke blir aktuelt for Herman med landslagssamling, i hvert fall ikke i september.

LES OGSÅ: Covid-19 kan lage store problemer for ØIF Arendal bortekamp!

For i formiddag så skrev ledelsen i u-landslaget et facebook innlegg i LM02 sin interne facebookgruppe.

grunnet utfordringer med koronasituasjonen må vi dessverre utsette samlingen 21-23 september. Ny samlingsdato er ennå ikke bestemt, men ny samling vil sannsynligvis avholdes i oktober. Det kommer mer info så fort det er avklart når samlingen skal avholdes. Spillerne som i første omgang var kalt inn til samlingen i september, vil være de som blir kalt inn til ny samling.

Det betyr at Haslum sin Aleksander Høiness er foran Herman Thysted når det kommer til det nye uttaket for samlingen, noe som vil si at det unge ØIF Arendal talentet antakeligvis ikke vil få muligheten ved denne landslagssamlingen allikevel.

SE DRAKTENE I VÅR NYE WEBSHOP HER!

– Herman Thysted har vært en fast deltaker på de yngre landslagene og har det siste året «blitt vant» til å bli tatt ut i troppen. At han kanskje ikke kommer med nå skal ikke være så farlig, jeg er sikker på vi snart ser han der igjen, sier ØIF Arendal trener Marinko.

Det er hovedpersonen selv også enig i.

– Nei det er jo kjedelig at det utsettes og at jeg kanskje ikke får muligheten til å delta denne gangen, men vi må ta covid-19 restriksjonene på alvor og det kommer jo alltid flere sjanser, avslutter Herman.