Covid-19 skaper endringer for ØIF Arendal bortekamp! – ØIF Arendal

Covid-19 skaper endringer for ØIF Arendal bortekamp!

Det blir endringer i programmet rundt den planlagte ØIF Arendal bortekampen i Bergen for å redusere risikoen for smitte.

Det blir endringer rundt reisen for ØIF Arendal når de skal besøke Fyllingen i Bergen.

Tilfellet er slik at risikoen for smitte har de siste ukene økt i Vestland hovedstaten. Bergen kommune har satt seg nødt til å iverksette lokale restriksjoner for å redusere risikoen for smitte og har blant annet iverksatt regler som sier at det kan maksimalt være 50 deltakere på offentlige arrangementer – les mer om dette her.

Per 11.09.2020 kl. 10:44 er smittestatusen i Bergen, i følge VG sine målinger, rødt og av stigende grad.

LES OGSÅ: Covid-19 fortsetter å skape utfordringer, nå for dette ØIF Arendal talentet!

Dette skaper utfordringer for kampen i seg selv, men det har også gjort at ØIF Arendal har (i den grad at kampen skal spilles) vurdert reisen i form av transportmuligheter.

Klubben har nå sammen med lagets reisebyrå og sponsor, HRG Nordic avbestilt flybillettene og vil heller ta i bruk ØIF Arendal bussen til bortekampen i Bergen. Dette er et valg gjort på grunnlag av at klubben representanter og spillere ikke skal oppholde seg i smitteutsatt sone underveis på turen til Framohallen.

ØIF Arendal trener, Marinko Kurtovic sier at det ikke er noe dramatikk knyttet til dette, men at vi ønsker å gjøre så mye som mulig for å hindre situasjoner som kan føre til smitte.

– Men vi taper jo aldri når vi reiser med buss, så det er jo en positiv sak ved at vi skal reise med buss i 7-8-9 timer per vei, ler han.

Kampen mot Fyllingenbergen spilles Søndag 20.09 klokken 18:00 i Framohallen. Kampen kan du se på HåndballTV.