Dette sier Marinko før det tøffe oppgjøret i Nordstrand Arena – ØIF Arendal

Dette sier Marinko før det tøffe oppgjøret i Nordstrand Arena

ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic vet hva som står på spill. Det er 2 poeng på en arena hvor ØIF Arendal sliter med å ta poeng og i tillegg så møter vi Rema1000-ligaens store skytterkonge. Han er allikevel klar på at dette skal være poeng i banken for våre gutter.

LES FØRST: Søndag møter ØIF Arendal laget vi tar færre poeng mot borte, enn vi gjør mot Elverum!

Det blir en tøff kamp i hovedstaten i dag. ØIF Arendal har slitt godt borte mot Bækkelaget og har historisk sett tatt flere poeng borte mot Elverum enn de gule og blå østlendingene. Det har ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic tenkt å gjøre noe med.

– Når vi er et topplag så er vi nødt til å vinne kampene. Det betyr ingenting om vi spiller mot Elverum, Bækkelaget eller Sandefjord. Alle kamper er vi nødt til å vinne for å nå de målene vi har satt oss.

Han fortsetter…

– Vi har gjort vår jobb før kampen. Både på trening og ved analyser. Vi skal ha kontroll og en god plan på hvordan vi skal slå de. Men det viktigste er at vi må ha fokuset på oss selv, det er det som teller her…

LES OGSÅ: Dette sier Kristian Rammel om oppgjøret i Oslo!

– Hva tenker du om at vi har slitt borte mot Bækkelaget?

– For å være ærlig. Det tenker jeg ikke på. Historie er historie. Vi skal ikke fokusere på det. Vi skal som sagt kun fokusere på oss selv. De skal være enormt gode for å slå oss!

Hva forventninger har du til kampen?

– At vi vinner, ler Marinko.

– Jeg forventer at vi viser forbedring fra sist kamp mot Sandefjord, at vi er jevnere i spillet. I tillegg så forventer jeg en fysisk tøff kamp, for det er det alltid mot Bækkelaget i Oslo.

Hva med toppscoreren Emil Sundal, hva er planen for han?

Vi vet hva styrker Emil har, og at vi må passe på han. Men vi har først og fremst respekt for hele laget. Men som sagt, uansett hvem eller hva lag vi møter, så skal fokuset ligge på oss selv, avslutter Marinko.

LES OGSÅ: KAMPEN I KAMPEN – Dette er han som kan stoppe ØIF Arendal!