KAMPEN I KAMPEN: Dette er han som kan stoppe ØIF Arendal! – ØIF Arendal

KAMPEN I KAMPEN: Dette er han som kan stoppe ØIF Arendal!

Bækkelaget er et godt offensivt lag, men det er en som utmerker seg sesong etter sesong. Dette er skytterskogen Emil Midtbø Sundal. Han har i de 3 siste sesongene blitt toppscorer i Rema1000-ligaen!

Skytterkongen i Bækkelaget Emil Midtbø Sundal har åpnet sesongen like friskt som han pleier. Han blir uten tvil den viktigste for ØIF Arendals gutta å holde et ekstra øye med. Han har åpnet årets sesong som han pleier og har til nå 22 kasser på de første kampene.

ØIF Arendal kaptein, Kristian Rammel advarer mot at Sundal har jo en ekstrem skuddarm, som man må være obs på og at han kan lage mål ut av ingenting.

Hovedpersonen selv legger presset over på ØIF Arendal og sier at de er klare «underdogs» i kampen, men forteller samtidig at Bækkelaget har gjort det vanskelig for gutta våre før.

– Jeg tenker jo at ØIF Arendal er i utgangspunktet store favoritter på papiret, men vi slo de hjemme senest i fjor og ledet i sist vi møttes i Sparebanken Sør Amfi, så det er jo en kamp vi skal ha muligheter for å ta poeng.

Tror du din gode venn Kristian Rammel kan sitte på noe innside informasjon på dere?

– Hehe, nei det er nok ikke tilfellet. Nå er det en stund siden Kristian Rammel var her, og vi kjenner ØIF Arendal gutta godt. Det samme gjelder nok for de. Så jeg vil nok ikke tro at det er tilfellet, sier Emil.

Skytterkongen Emil mot ØIF Arendal i fjor.

Han fortsetter å snakke litt rundt Kristian Rammel…

– Men det er artig at Kristian Rammel er blitt ØIF Arendals nye kaptein. De som kjenner Kristian vet at han alltid legger inn 100% innsats og er god og varm ovenfor menneskene som er rundt seg. Så det overrasker meg ikke at det var akkurat han som ble den nye ØIF Arendal kapteinen.

Du er jo skytterkongen i Rema1000-Ligaen. Hva kan vi forvente fra deg i morgen?

– En skal nok ikke forvente så mye. Jeg kan godt ta 0 kasser så lenge vi tar 2 poeng, sier toppskytteren lurt.

LES OGSÅ: Det blir vår tøffeste kamp hittil i sesongen!

Se kampen mellom Bækkelaget og ØIF Arendal på HåndballTV søndag kl. 17:00