Supporterbloggen – Gutta på tokt til Nordstrand Arena! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Gutta på tokt til Nordstrand Arena!

Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har gått glipp av en bortekamp mot Bækkelaget. I år blir det første gang.

Det har vist seg å være veldig vanskelig å få med seg to poeng hjem til Arendal når ØIF Arendal har møtt Bækkelaget i Oslo. Statistikken borte mot Bækkelaget i seriespill viser 7 tap, 3 seiere og 1 uavgjort. Før denne sesongen mistet Bækkelaget 5 spillere, deriblant rutinerte Lukas Karlsson og Joakim Patriksson og fått inn 3 nye spillere. De står med tap mot Haslum og Drammen og en knepen seier mot Fyllingen. Er de svakere denne sesongen? Litt tidlig å si, vi får noen svar i kveld.

Jeg går med en liten klump i magen i dag. Som jeg skrev i innledningen kan jeg ikke huske at jeg har gått glipp av en bortekamp mot Bækkelaget, og til vanlig ville jeg på denne tiden gjort meg klar til busstur inn til hovedstaden med drakta på og trommene klare. Jeg har også vært heldig i sesongstarten og har fått med meg de fleste kampene ØIF Arendal har spilt, både oppkjøringskamper, seriespill og NM-spill, så det er veldig rart at jeg i dag skal se kampen på TV.

Jeg vet at for å vinne i Nordstrand arena må ØIF Arendal være 100% på fra kampstart til kampslutt. De må stoppe Emil Sundal som banker inn mål i kamp etter kamp. Min drakt ligger klar. Den skal være på og jeg vet jeg kommer til å heie, juble og klappe fra stua som om jeg skulle vært tilstede i hallen. GOD KAMP!

LES OGSÅ: KAMPEN I KAMPEN – han kan stoppe ØIF Arendal!