– Det blir en spesiell turnering! – ØIF Arendal

– Det blir en spesiell turnering!

Jørg William Fiala Gjermundnes sier at Skarpnes Invitational vil bli en spesiell turnering for han. «Vi møter to gode lag», men han sikter først og fremst til sørlandsoppgjøret mot Kristiansand topphåndball på lørdags ettermiddag.

Den unge bakspilleren gleder seg veldig til helgens oppgjør mot Nærbø og KRS topphåndball og forklarer at kampene vil nok bli svært tøffe!

– Nei altså først vil jeg si at jeg gleder meg til helgens turnering. Jeg syntes opplegget er litt artig og proft for treningskamp og være, en kan liksom føle det på seg at «det er nå det gjelder, det er nå sesongen starter». Jeg gleder meg skikkelig til å kunne gå ut på det rød gulvet i Sparebanken Sør Amfi igjen!

LES OGSÅ: INTERVJUET MED MARINKO FØR SKARPNES INVITATIONAL

– Det blir to veldig gøye kamper. Jeg er sikker på at alle kampene vil bli tøffe og jevnspilte. Kampene mot Nærbø er alltid vanskelig. Akkurat den kampen har vel begynt å bli et slags «lokaloppgjør» det også, Ler han før han fortsetter.

– På kampene mot Nærbø er det alltid mye folk og ikke minst den lille ekstra spenningen i kampen. Det er en kamp begge lagene hater å tape føler jeg.

Har du lyst å se den tøffe kampen Nærbø? Trykk her for billetter!

William Fiala Gjermundnes (i midten) jubler sammen med lagkameratene etter sist seier over Nærbø.

Men Jørg William legger ikke skjul på at det er oppgjøret mot KRS topphåndball han gleder seg mest til. Den unge kristiansanderen var nemlig seinest i fjor på utlån til «lillebror» i vest.

– Hehe, hva skal en si? Jeg er jo fra Kristiansand og hadde et utlån til klubben seinest i fjor. Det er klart at jeg føler noe for klubben…. Men ØIF Arendal er klubben min og er selvfølgelig klubben jeg føler mest for, smiler han.

– Det er jo litt spennende med et lokal oppgjør som vi får nå i helgen, det er jo et derby. De rød mot de blå (hinter mot en havneby nordvest i England) så dette blir spesielt for meg. Jeg håper å kunne få spilt litt, men sliter fortsatt litt med en smell. Vi får se hva som skjer.

Han fortsetter…

– Det hadde jo vært gøy om KRS kunne hevet seg og rykket opp til eliten. Det er jo en del av målsetningen og ambisjonene til klubben. Sportslig så syntes jeg også at de ser sterke ut. De har hentet noen nye spillere som er svært spennende, i tillegg så har de fått inn Gunnar Pettersen og gamle treneren min Kjetil Tveit! To dyktige trenere som jeg har stor tro på!

En merker at Jørg William er engasjert når han snakker om «gamleklubben».

– Det blir rett og slett en ekstra gøy kamp og jeg er sikker på at den vil bli ordentlig tøff og jevnspilt. Vi skal ikke undervurdere lillebror i vest. I likhet med Nærbø kampen så er dette en kamp ingen vil tape! Tja… Kort oppsummert så blir det lokaloppgjørenes helg!

Har du lyst å se lokaloppgjøret mot Kristiansand? Trykk her for billetter (Få billetter igjen)