– Det finnes knapt maken til frivilligheten i ØIF Arendal! – ØIF Arendal

– Det finnes knapt maken til frivilligheten i ØIF Arendal!

Han er fra nord og nå har han flyttet tilbake til sin favorittlandsdel der høyt, høyt oppe i landet vårt. Derfra sender han en fantastisk hilsen til alle i ØIF Arendal. Journalist Vidar Lorentsen!

Det startet med at han fulgte ØIF Arendal som journalist for Agderposten. Da han sluttet i regionsavisen, ble han forespurt om å hjelpe ØIF Arendal med nettsaker. Han var ikke snar om å takke ja. Vidar Lorentzen er en bunnsolid kar som dessverre har «forlatt» ØIF Arendal og Sørlandet. I alle fall for en stund.

Men tro ikke at «forelskelsen» i ØIF Arendal er over av den grunn. Nei, nå blir det langdistanse forhold skal vi tro tromsøværingen som gjorde suksess i klubben!

– Du må hilse til spillere og støtteapparat og til hele klubben. Og takke for måten de tok meg i mot på. Først har jeg fulgt laget og klubben 11 år som journalist i Agderposten. De 2 siste årene i nettredaksjon til klubben var skikkelig moro og ga meg virkelig gnisten til å fortsette journalistgjerningen, skryter Vidar på sitt sedvanlige nordnorske vis. Du vet den med noen litt «tydelige» gloser…

Nå gleder han seg til å følge oss på avstand.

– Du kan varsle at de har en superfan på Sortland. Og jeg skal forsøke å få med meg alle kampene via web-tv.

Vidar Lorentsen, tidligere Agderposten og ØIF Arendal journalist

Så har en en klar oppfordring:

– Be gutta å gå for gull! Og jeg forventer at ingen lag forlater Sparebanken Sør Amfi uten noen skikkelig «blåmerker» denne sesongen.

Så kommer en følelsesfull hilsen. Altså ikke sånn med tårer på kinnet. Nei, sånn tromsøværingsfølelser med disse glosene igjen…

– Du må hilse alle de frivillige. Det er …… gode. Og du må takke dem for den …… gode inkluderinga. Det har vært …….. moro å være endel av den gjengen. De er …. fantastiske ambassadører for ØIF og for hele frivillighets-Norge. Det finnes knapt makan!

– Hilse alle i klubben som kjenner meg, kommer det avslutningsvis fra Vidar Lorentsen!

Så er gjort. Og vi er sikre på at vi har alle ØIF Arendalere med på hilsen tilbake!

PS: Vidar, det var ikke aller ord og uttalelser vi torde sette på trykk…. De gjør seg nok best i nordnorske medier vil vi tro!