– Det er nå vi skal vise oss fra vår beste side! – ØIF Arendal
Glad for klassesignering!

– Det er nå vi skal vise oss fra vår beste side!

ØIF Arendal trener Marinko Kurtovic vet hva han vil se i Skarpnes Invitational, og legger litt press på gutta før kampen mot Nærbø fredag kl. 18:00

Skarpnes Invitational skal gå over to dager. Fredag og lørdag. Turneringen består av ØIF Arendal, Nærbø og Kristiansand topphåndball. Når vi spør Marinko hva han tenker om de kommende motstanderne, så er han klar på at det blir noen tøffe men gode kamper, som vil gi han noen konkrete svar.

I helgen er vi ute etter å se litt helhet i spillet vårt. Det hele skal være et hakk bedre enn det var sist mot Sandefjord. Det er viktig at en ser at vi er kommet litt lengre i alle spillets faser.

Han utdyper…

– Det nærmer seg jo «premiere» så for min del så er det jo viktig å se hvem som virkelig ønsker å starte i sesongstarten mot Halden. Dette er siste mulighet til å vise seg frem, sier Marinko lurt.

– Det er to gode lag som kommer. Nærbø har vi jo hatt mange gode og fine kamper mot med et voldsomt trykk fra tribunen. Slik blir det ikke denne gangen, men vi er fortsatt sikker på at laget kommer til å krige som de alltid gjør. Kampene mot Jærens stolthet blir ofte svært fysiske.

– I tillegg så får vi jo besøk av «lillebror» i fra vest. Det er alltid gøy å spille mot KRS. De har gode og store ambisjoner for klubben, nå håper jeg at de kan vise det litt på banen også – slik at vi kan få en god og fartsfylt kamp, sier Marinko mens han smiler fra øre til øre.

LES OGSÅ: Slik er motstanderne i Skarpnes Invitational sin form!

Turneringen er lagt opp til at det blir 2 kamper for hvert lag. Fredag møter ØIF Arendal – Nærbø, mens Kristiansand først spiller lørdag. De får 2 kamper på samme dag, hvor de først møter Nærbø på formiddagen og senere på ettermiddagen ØIF Arendal. Marinko er klar på at selv om kampene kommer så tett oppi hverandre så skal det ikke være noe problem.

– Nei, det skal ikke være noe problem for spillerne å spille 2 kamper i helgen. Dette er toppidrettsutøvere som restituerer godt på kort tid. Så det skal ikke være noe problem for noen.

Hva så med resultater, Marinko. Hvor viktig blir det med gode resultater til helgen?

– Resultatene skal komme visst alt funker som det skal, men det viktigste for oss nå er å se at spillet sitter og er 100% slik vi ønsker. Det er klart vi vil vinne og bygge selvtillit, men det er først viktig å vinne hver kamp når sesongen starter, avslutter han.

Kjøp billetter til Skarpnes Invitational her!