Slik er motstanderne i Skarpnes invitational sin form! – ØIF Arendal

Slik er motstanderne i Skarpnes invitational sin form!

I helgen tar ØIF Arendal imot KRS og Nærbø til vennskapsturnering i Sparebanken Sør Amfi. Vi har tatt en titt på formen til helgens motstandere.

Til helgen inviterer ØIF Arendal til Skarpnes Invitational 2020. I utgangspunktet skulle cupen gå over hele helgen, men på grunn av den vanskelige Covid-19 situasjonen så måtte Skanderborg bli hjemme. Dermed utgår søndagskampene og 4. lags- blir til en 3. lagsturnering.

LES OGSÅ: Skanderborg får ikke komme til Skarpnes Invitational!

– Nå vil helgens turning bli avviklet over 2 dager istedet for 3. Det betyr at det blir gode muligheter for å både se håndball og å få litt farge på kroppen, ler Marinko Kurtovic, og henviser til at billettsalget er godt i gang!

Dette er helgens kampprogram

Fredag kl 18.00ØIF Arendal vs Nærbø
Lørdag kl 09.45 – Kristiansand vs Nærbø
Lørdag kl 16.15ØIF Arendal vs Kristiansand

(PS. Lørdagsbillett gir tilgang til begge kampene på lørdagen).

Kjøp billetter til Skarpnes Invitational her!

Josip i kampen mot Runar.

Slik har sesongoppkjøringen til KRS Topphånball vært

Sesongoppkjøringen til våre naboer i vest er nokså vanskelig å tyde. KRS har ikke spilt kamper etter at Covid-19 brøt ut. Til gjengjeld har Kristiansanderne fått ny hovedtrener og brukt sommeren godt til å komme seg i best mulig form til oppstarten.

Slik har sesongoppkjøringen til Nærbø vært

Rogalendingene har foreløplig bare spilt 1 kamp i 2020/2021 sesongen. Det var mot nyopprykkede Viking. En kamp som var svært jevnspilt. Til pause sto det 14-14. Etter pausen fikk Nærbø en liten luke til 19-14, men rotet det litt til for seg selv og kampen endte 26-26.

Slik har sesongoppkjøringen til ØIF Arendal vært

Vi har spilt to kamper så langt. Første kampen var mot Runar, hvor vi fikk store problemer med å få ting til å stemme. Resultatmessig så var dette en fryktelig kamp og endte 17-29 til gjestene.

I 2. kamp møtte vi også et lag som var nyopprykket. Her kom Sandefjord på besøk i Sparebanken Sør Amfi. Heldigvis løftet gutta seg fra Runar kampen og vant solid med 38 – 21.

Publikumbegrensninger for Skarpnes Invitational

Naturligvis så vil det også være maks 200 tilstede ved helgens kamper. Dette er tiltak for å redusere risiko for Covid-19 smitte. Les mer om publikumbegrensningen og billettsalget her.

Kjøp billetter til Skarpnes Invitational her!