– Kristianstad er en Champions League klubb. Vanskelig, men ikke umulig! – ØIF Arendal

– Kristianstad er en Champions League klubb. Vanskelig, men ikke umulig!

Kristian Rammel sier at det svenske storlaget Kristanstad er en svært tøff trekning, men at han allikevel er positiv på at ØIF Arendal gutta kan ta seg videre til 2. kvalifikasjonsrunde.

LES FØRST:
ØIF Arendal trakk storlag!

– Det er en veldig tøff trekning. Vannvittig stor hjemmebane med mye fans. Det blir en ordentlig heksegryte visst det blir publikum tilstede. Men vi visste trekningen ville bli tøff uansett hvem vi hadde fått, så vi vil si oss fornøyd med Kristianstad.

Han fortsetter…

Selv har jeg aldri møtt Kristianstad, men har sett de en del på TV og kjenner mange som har både spilt mot – og vært innom klubben. De spilte senest Champions League sist sesong – Dette er en Champions League klubb som vinner den hjemlige serien hvert år.

Les også: – De har vært flaggskipet i svensk håndball siste 10 år!

Du sier at de er en Champions League klubb. Tror det det kan være avgjørende ettersom de har mer e-cup erfaring?

– Egentlig så vil jeg si at de er favoritter mot oss, MEN det kan jeg ikke helt tillate meg selv. Vi er en fantastisk gjeng nå som holder et veldig høyt nivå. Vi skal kjempe helt inn, og heldigvis så får vi en liten fordel med at vi skal spille på bortebane først. Vi så bare på kampen mot HBC Nantes i fjor. Der fikk vi et fantastisk resultat borte, og var ekstremt nærme på å slå de ut hjemme på Sparebanken Sør Amfi.

Han stopper litt opp før han sier bestemt…

I år skal vi klare det vi feilet på i fjor, vi skal virkelig bite fra oss og gi Kristianstad en ordentlig fight, sier Rammel.

Kampen mot Kristianstad skal spilles 29.-30. august borte. Hva tenker du om eventuelle Covid 19 problemer?

– Nå er jeg ikke helt oppdatert på situasjonen i Sverige, men det er stadig en god måned til det første oppgjøret. For oss er det bare viktig at en slik bortekamp ikke skal gå utover våre hjemlige kamper. Vi skal trossalt også hevde oss i Rema1000-ligaen også, smiler Kristian lurt.

Les også:
Ingen vet noe som helst (Covid-19 situasjonen i Europacup)

– Uansett hvordan situasjonen rundt Covid 19 blir, så skal vi love at dette blir gøy. E-cup er en fantastisk mulighet for klubben og byen. Dette er med på å sette fantastiske Arendal på kartet, så vi gleder oss veldig!